Internet

Telekom Srbija i Blic – Internet za po 1 dinar

Telekom Srbija, u saradnji sa dnevnim listom „Blic“, 21. juna 2009. godine daruje sve čitaoce ovog lista vaučerom uz koji će imati mogućnost da se pretplate za jednu od dve Internet usluge Telekoma Srbija po izuzetno povoljnim uslovima.

Ako do 1. septembra 2009. godine (zaključno sa 31. avgustom) dođete sa ovim vaučerom u bilo koju poslovnicu Telekoma Srbija i odlučite da se pretplatite i sklopite ugovor za jedan od Open ADSL Click paketa ili se, pak, odlučite za uslugu Mobilni Internet i odaberete jedan od Surf paketa, dobijate izuzetnu pogodnost u vidu plaćanja prve tri pretplate od po samo 1 dinar.

Više o brzom i komfornom načinu za surfovanje po Internetu uz uslugu Mobilni Internet možete saznati OVDE, a Open ADSL Click paketima, a koji vam omogućavaju stalan, brz i kvalitetan Internet uz istovremeno slobodnu telefonsku liniju, možete detaljnije saznati OVDE.

One thought on “Telekom Srbija i Blic – Internet za po 1 dinar

  1. Alex

    Ima samo jedan mali problem ovde. u celoj Srbiji nema slobodnih adsl portova vec nekoliko meseci. Prema zadnjim informacijama iz telekoma opremu ce dobiti do 1 septembra i onda krecu sa prosirenjem kapaciteta i prikljucivanjem novih korisnika. Posto blic-ovi vauceri vaze do 1 septembra jasno je da niko nece moci da ih iskoristi. Zanimljivo je da su odlucili da rok vazenja bude bas do tog datuma.

Leave a Reply