Internet · Provajderi

Telekom Srbija pokrenuo sajt “Uradi nešto!”

Telekom Srbija je pokrenuo portal Uradi nešto! kako bi motivisao građane da sami predlože i realizuju projekat koji doprinosi pozit ivnim promenama u njihovom neposrednom okruženju. Na portalu www.uradinesto.rs će se odvijati konkurs, a pojedinci, udruženja ili institucije, koji predlože projekte za poboljšanje uslova života, svog okruženja, unapređenje infrastrukture, socijalne inkluzije, kulture, obrazovanja, i za to osvoje najviše glasova građana, od Telekoma Srbija će dobiti potrebna sredstava za realizaciju svojih ideja. Uslovima konkursa predviđeno je, da za jedan projekat može biti izdvojeno najviše 500.000 dinara.

Za svaku dobru ideju potrebno je osmisliti sve neophodne korake – realno isplanirati sredstva, objasniti ideju putem video snimka, ili prezentacije i prijaviti je na portalu www.uradinesto.rs. Svi zainteresovani pojedinci i organizacije, koji žele da učestvuju n a konkursu, treba da se do 3. juna registruju na portalu, popune jednostavni onlajn formular i prilože kratak video snimak ili prezentaciju, kako bi dodatno predstavili svoju ideju.

Pobednike će izabrati posetioci portala, koji će, posle isteka roka, od 11. do 24.juna glasati za najinventivnije i najsvrsishodnije predloge. Predlozi koji dobiju najviše glasova građana biće realizovani uz finansijsku podršku Telekoma Srbija.

Leave a Reply