Blogosfera · Internet

Telekomov blog na konferenciji sa najboljim Internet protokom

Telekom Srbija je kao generalni sponzor regionalne konferencije Blogomanija posvećenoj blogu i blogerima, održanoj od 7. do 9. decembra na Staroj planini, predstavio svoj korporativni blog, koji je tom prilikom i pušten u rad.

Tim povodom je Veljko Odobašić, šef službe za digitalnu komunikaciju Telekoma Srbija, objasnio razloge zbog čega je kompanija osnovala blog navodeći da je najveći razlog pomoć korisnicima u korišćenju usluga kompanije.

“U okviru bloga, postoji savetodavni tekst za korisnike o tome kako da koriste usluge i na šta da obrate pažnju kada su u pitanju pojedini segmenti u pružanju usluga kao što su roming, data servis i mnogi drugi “, rekao je Odobašić.

Korporativni blog Telekoma Srbija predstavlja još jedno mesto namenjeno informisanju korisnika o uslugama, aktivnostima kao i novim tendencijama iz oblasti telekomunikacija. Sa tekstovima, oslobođenim od strogo stručnih termina, blog će komunicirati na način pristupačan za sve korisnike.

Blogomanija je okupila najpopularnije blogere iz čitavog regiona, kao i veliki broj posetilaca koji prate i poštuju njihov rad ili tek žele da stupe u blogerske vode. Konferenciji je prisustvovalo preko 400 učesnika, među kojima su se našli i predstavnici velikih kompanija i mnoga poznata imena regionalne Internet zajednice. Svi oni su pohvalili nastojanja kompanije da ide korak napred, uključujući i ideju za korporativni blog, kao i odličnu Internet konekciju.

Pored dobro koncipiranih predavanja snažan utisak svih učesnika Blogomanije je veoma brza Internet veza od 200 Mb/s. Organizatori, istaknuti pojedinci, ali i svi prisutni složili su se u oceni da je Telekom Srbija, što se kvaliteta Internet veze tiče u potpunosti opravdala poverenje. Tokom tri dana konferencije, kao jedan od najvažnijih faktora za uspešnost organizacije, Internet je funkcionisao bez zagušenja i pada kvaliteta i to je prvi put u svetu da je jedna konferencija realizovana bez problema u Internetu.

Leave a Reply