Internet · Provajderi

“Telemax” još jedan VoIP provajder

“Maxtira” Beograd, sa uslugom VoIP telefoniranja “Telemax”, dobio je odobrenje za rad od Republičke agencije za telekomunikacije.

– I do sada je, u uslovima neregulisanog tržišta VoIP telefonije, “Telemax” bio najčešći izbor domaćih korisnika, zbog povoljnih cena, odličnog kvaliteta i ljubazne podrške – kažu u firmi “Maxtira”.

Kako navode, sa dobijanjem odobrenja, u toj kompaniji spremaju nove pripejd i postpejd pakete, nove usluge, kao i ostvarivanje interkonekcija sa operatorima fiksne i mobilne telefonije.

Uskoro će biti moguće i pozivanje i lokalnih fiksnih i mobilnih brojeva po povoljnim tarifama, poručuju iz “Maxtire”.

VoIP telefonija

Nove tehnologije koje se zasnivaju na korišćenju Internet protokola, kao osnovnog transportnog mehanizma, razvijaju se munjevitom brzinom, a svakim danom otvaraju se nove mogućnosti korišćenja i uštede.

Telemax je servis koji Vam nudi uslugu VoIP-a u Srbiji. VoIP je skraćenica od Voice over Internet Protocol i predstavlja tehnologiju za prenos glasa, faks dokumenata i glasovnih poruka putem Interneta, umesto preko tradicionalne telefonske mreže. Telekomunikaciona mreža bazirana na IP protokolu je mreža sledeće generacije, koja postaje standard u svetu, a čija je suština u jeftinijem telefoniranju. Preko Telmax-a možete pozivati sve fiksne i mobilne telefone u svetu.

U doba globalizacije i internacionalizacije, povezivanje sa inostranim partnerima postaje strateški značajno, a Telemax usluga upravo u segmentu međunarodnih poziva pruža potpunu isplativost, obzirom da se međunarodni poziv tarifira skoro kao lokalni. Telemax usluga raspoloživa je svima onima koji imaju širokopojasni pristup internetu (ADSL, kablovski ili Wireless), a namenjena je prvenstveno onima koji imaju potrebu za međunarodnim telefonskim razgovorima.

voip

Telemax usluga omogućava da se uz minimalna ulaganja ostvari maksimalna ušteda, čak i do 90%. Podjednako je korisna kako za privatne tako i za poslovne korisnike koji žele niže telefonske račune. Na ovaj način Telemax Vam nudi potpuno unapređenje komunikacije sa svim Vašim inostranim poslovnim partnerima, prijateljima i rodbinom.

Postoji nekoliko načina da koristite Telemax VoIP uslugu. Ono što Vam je inicijalno neophodno je:

  • – širokopojasni pristup Internetu (ADSL, kablovski ili Wireless)
  • – PC telefon program (softphone) ukoliko koristite računar, IP telefon ili ATA adapter ukoliko nameravate da
    ne koristite računar.

Prijavljivanje je vrlo jednostavno. Otiđite na stranicu Otvaranje naloga i popunite formular.

Leave a Reply