Internet · Operateri · Provajderi

Telenor Internet park ponovo u Kragujevcu

Građani Kragujevca od danas će moći da koriste besplatan Internet u parku kod jezera u Šumaricama, zahvaljujući kompaniji Telenor. Pomoću mobilnog telefona ili laptop računara posetioci parka moći će da koriste pogodnosti besplatnog Telenor Interneta u prirodi do kraja leta.

Ovo je drugi put da Kragujevac dobija Internet park, prošle godine su posetioci Velikog parka bili u prilici da surfuju Internetom tokom letnjih meseci. Već treću godinu zaredom, Telenor uvodi besplatan Internet u parkove u gradovima širom Srbije. Ove godine Internet parkovi su otvoreni u Novom Pazaru, Nišu, Boru, Beogradu i Kragujevcu.

Kompanija Telenor pripremila je idejna rešenja za sve Internet parkove pojedinačno, postavila opremu i brinuće o njenom održavanju.

Telenor je šesti po veličini mobilni operator na svetu sa 179 miliona korisnika u 14 zemalja, od čega 2,889 miliona u Srbiji. Za tri godine poslovanja u našoj zemlji Telenor je otvorio 43 prodavnice širom zemlje i potpuno obnovio 3G mrežu, koja sada pokriva 250 gradova i manjih mesta, čime je u većem delu zemlje omogućen pristup brzom širokopojasnom Internetu. Širom sveta Telenor se zalaže za očuvanje životne sredine primenom strateških programa i inicijativa. Koncept društvene odgovornosti primenjuje se u Srbiji i kroz rad Telenor fondacije, ulaže u kulturu i umetnost, obrazovanje mladih i pruža podršku društvenougroženim grupama.

Leave a Reply