Internet · Provajderi

Telenor Internet u Vojvodini sa brzinom do 21 Mb/s

Velika je čast i zadovoljstvo biti prvi u Vojvodini koji će probati novu renoviranu, brzu Telenor mrežu. Vojvodina je prvi region u Srbiji sa najmodernijom mrežom koja omogućava najbrži Telenor Internet u Evropi.

Iz Telenora mi je stigao Huawei HSPA+ USB modem E353 za velike brzine, sa koji se možesurfovati internetom daleko većim brzinama od prosečnog ADSL-a.

Od sada, nadogradnjom mreže, maksimalne brzine mobilnog interneta u gradovima u Vojvodini kreću se od 14,4 Mb/s do 21 Mb/s.

6072554114 3718a3da16 z Mobilni Telenor Internet sa brzinom do 21,6 Mb/s

Tako smo dobili mobilni Internet koji će od sada će biti i do pet puta brže nego ranije, pa smo došli i do uslova i čak za emitovanje mobilne televizije.

Projekat renoviranja mreže, započet sredinom 2010. godine, jedna je od najvećih kapitalnih investicija Telenora od dolaska na tržište Srbije. Planirano je da mreža nateritoriji cele Srbije bude potpuno obnovljena tokom prve polovine 2012. Obnovljeni su svi vitalni delovi mreže, od radio i transportne mreže, do jezgra i servisnih platformi, a koristi se oprema najpoznatijih svetskih proizvođača, kompanija Huawei, Ericsson i Nera.

Zahvaljujući Huawei HSPA+ USB modemu i odgovarajućoj kartici biću u prili da do detalja istestiram ovu novu generaciju mobilnih mreža i vama prenesem utiske o brzom Internetu sa svih mobilnih pozicija.

6072011191 a278438b65 z Mobilni Telenor Internet sa brzinom do 21,6 Mb/s

 

One thought on “Telenor Internet u Vojvodini sa brzinom do 21 Mb/s

  1. zuzu

    Nije mi jasno zašto jedna velika kompanija kao” Telenor” istovremeno po pitanju interneta u Crnoj Gori pruža praistoriske usluge u odnosu na gore navedeno u tekstu?

Leave a Reply