tender5
Internet

Tender5.net – internet servis koji povezuje majstore i klijente

Svima je poznato da planiranje radova i pronalaženje majstora oduzima mnogo vremena, pogotovo ako se koriste mali oglasi ili Google pretraga. Novi servis Tender5.net osmišljen je sa ciljem da uštedi vreme u pronalaženju najbolje ponude na tržištu.

Nije bitno da li se radi o zahtevu za popravku, adaptaciju, renoviranje ili izgradnju novog objekta, popunjavanjem online forme na jednom mestu, javlja se do pet izvođača, obaveznih da imaju registrovane firme. Na osnovu njihovih ponuda, referenci, cene, kvaliteta, klijent bira najbolju opciju. I sve to besplatno.

tender5

Sa druge strane članovima, umesto pojedinačnih sajtova, oglašavanja na štampanim i elektronskim medijima, Tender5.net omogućava uštedu budžeta, besplatno članstvo, prezentaciju firme i svakodnevno informisanje putem SMS i email obaveštenja o aktuelnim poslovima iz njihove kategorije delatnosti.

Tender5.net je internet servis koji već godinu dana sa uspehom povezuje klijente sa odgovarajućim izvođačima radova. U bazi se nalazi preko 260 firmi koje su registrovane u APR, a do sada je odrađeno oko 40-ak poslova posredstvom servisa. Pojedini poslovi su ocenjeni od strane naručioca, a ankete o završenim radovima nalaze se na profilima firmi koje su pružile uslugu.

Leave a Reply