Internet

Tetra Pak Production promovisao novi web sajt

Zvanična internet stranica sadrži brojne korisne informacije o kategorijama hrane, ambalaži, reciklaži i kompaniji

Kompanija Tetra Pak Production zvanično je predstavila novi internet sajt na srpskom jeziku. Novi sajt kompanije osmišljen je sa ciljem približavanja poslovnih aktivnosti kompanije i njenih zaposlenih potrošačima i poslovnim partnerima.

Zvanična Tetra Pak internet stranica (www.tetrapak.rs) obiluje korisnim sadržajima o načinima pakovanja hrane i namirnica, kao i tehnologiji proizvodnje određenih grupa namirnica. Sajt nudi niz atraktivnih sadržaja, putem kojih će posetioci biti u mogućnosti da dobiju korisne informacije o ambalažii, reciklaži kao i da postavljaju pitanja stručnjacima kompanije Tetar Pak i da u najkraćem roku dođu do potrebnih informacija i odgovora. Zvanična internet stranica pripremljena je u skladu sa globalnim standardima koji važe za sve lokalne Tetra Pak sajtove.

„Nova internet stranica i snažnije prisustvo na internetu, kao sve značajnijem mediju, otvara poglavlje u kome, pored brojnih prestižnih nagrada, ima za cilj da širu javnost upozna sa našim poslovanjem . Tetra Pak “ŠTITI ŠTO JE DOBRO”. nije samo naš moto, to je cilj koji se ogleda u svakom aspektu našeg poslovanja. Naš sajt pruža mnoštvo informacija za potrošače i verujemo da će im sadržaji biti korisni i zanimljivi. izjavila je Katarina Đurić, koordinator za komunikacije i odnose s javnošću, kompanije Tetra Pak Production.

Da podsetimo, u fabrici Tetra Pak Production-a u Gornjem Milanovcu u oktobru je puštena u rad najsavremenija mašina za štampu, vredna devet miliona evra.Tokom 2009. godine kompanija je investirala u proizvodnju i kvalitet proizvoda 13 miliona evra. Tetra Pak Production d.o.o. danas je jedan od najznačajnijih srpskih izvoznika – 70 odsto svoje proizvodnje izvozi, dok 30 odsto plasira na srpsko tržište. Fabrika u Gornjem Milanovcu je druga u Srbiji po količini izvoza u Rusiju. Gornjomilanovačka fabrika proglašena je za ”Fabriku godine 2008.” kao najbolja od 42 Tetra Pak fabrike u svetu.

Tetra Pak je vodeća svetska kompanija u proizvodnji rešenja za preradu i pakovanje. Usko sarađujući sa svojim kupcima i dobavljačima našu ponudu čine sigurni i inovativni proizvodi visokih ekoloških kriterijuma koji svakoga dana zadovoljavaju potrebe stotine miliona ljudi širom svijeta. Sa preko 20.000 zaposlenih i poslovnim operacijama u više od 150 zemalja, mi vjerujemo u odgovornost vođenja industrije i načelo održivosti u poslovanju. Naš slogan “ŠTITI ŠTO JE DOBRO” (“PROTECTS WHAT’S GOOD™”), odražava našu viziju stvaranja hrane, sigurne i dostupne svuda.

Leave a Reply