Internet · Provajderi

Tezga – specijalizovani portal za posredovanje pri zapošljavanju

Tezga.org je novi portal na bh. web prostoru čiji je cilj da spoji korisnike koji nude i one koji traže posao.

Pre nekoliko dana pokrenut je novi portal specijalizovan za posredovanje pri zapošljavanju – www.tezga.org. Portal se, od samog početka, nametnuo kao vrlo kvalitetan servis u domeni zapošljavanja i bez sumnje će povećati dinamiku na online tržištu rada.

„Portal Tezga.org je nastao kao sled dugogodišnjeg slušanja o problemu nezaposlenosti te hroničnom manjku novca osoba iz našeg okruženja. Namenjen je prvenstveno osobama koje će tražiti freelance radnike za obavljanje određenih poslova ili projekata, ali i svim osobama koje su se upustile u avanturu traženja honorarnog ili stalnog zaposlenja. U potrazi za poslom potrebno je, pored obrazovanja i različitih veština, dosta strpljenja i sreće, ali bitno je početi od nekuda. Smatramo da je Tezga.org idealno mesto za početak“, objašnjava autor projekta Vladimir Grubor.

Napravljen po najmodernijim standardima, Tezga.org posebnu pažnju posvećuje praktičnom prilagođavanju usluga servisa, sa ciljem što jednostavnijeg korišćenja, kako za poslodavce, tako i za one koji traže posao. Spajanje dve različite vrste korisnika – onih koji traže i onih koji nude poslove, odvija se brzo i efikasno.

„Važno je napomenuti da je Tezga trenutno u BETA fazi što znači da je moguće da neki delovi portala ne rade kako je zamišljeno. Intenzivno radimo na usavršavanju sistema i verujemo da ova faza neće dugo trajati“, kazao je Grubor.

Glavna misija www.tezga.org portala je da postane jedinstveni portal podrške svima koji kreću u potragu za određenim projektom, poslom ili zaposlenim, sadržajem koji je je vrlo jednostavan za korištenje.

2 thoughts on “Tezga – specijalizovani portal za posredovanje pri zapošljavanju

  1. gagipravednik

    honorarni-posao.ba
    koja budala moze nasjesti na tezga.org, zar ne bi trebalo biti tezga.ba,
    jos su kopirali dizajn twittera, pa dajte ljudi ne podrazavajte ovo, treba amaterluku stati u kraj. jos cujem da je ukradena ideja, da se radi na tezga.ba,
    ajme idiota!

Leave a Reply