Internet

Tim sajta poslovi.infostud.com održaće više javnih simulacija intervjua za posao

U okviru novembarske akcije “Mesec grada Novog Sada”, tim sajta poslovi.infostud.com održaće u Centru za razvoj karijere Novosadskog univerziteta više javnih simulacija intervjua za posao.

Naime, svi zainteresovani posetioci će tada biti u prilici da prođu simulaciju pravog poslovnog intervjua, nakon kojeg će dobiti komentare na njegov tok i rezultate. Intervjue će obavljati tim ljudi iz Infostuda sa višegodišnjim iskustvom u vođenju intervjua za posao i profesionalnom upravljanju ljudskim resursima. Cilj ovog projekta Infostuda je da svima koji su u potrazi za poslom pomogne da što kvalitetnije savladaju osnovna pravila uspešnog nastupa na intervjuu za posao.

Simulacije intervjua će se održavati 28. novembra u prostorijama Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata u ulici Dr Ilije Đuričića 3 u Novom Sadu, sa početkom u 11 časova.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u simulacijama intervjua za posao, možete se prijaviti na kontakte Centra: (021) 485 2041 (od 8 do 14:30 h) ili na [email protected]

Inače, projekat „Mesec grada Novog Sada” sajt poslovi.infostud.com realizuje tokom čitavog novembra. Svi Novosađani koji u ovom periodu ostave svoj CV u Bazi biografija na ovom sajtu, učestvuju u nagradnoj igri čija je glavna nagrada MP4 player – Blueberry Tom Cat.

U Infostudu su mislili i na poslodavce. Tokom čitavog novembra i trajanja akcije, omogućen je popust od 50% za sve poslodavce koji na ovom sajtu postave bilo koju vrstu oglasa za radno mesto u Novom Sadu.

Pokretanjem ove incijative među poslodavcima i ljudima koji su u potrazi za poslom da efikasnije koriste sve resurse i mogućnosti zapošljavanja preko Interneta, sajt poslovi.infostud.com ima za cilj trajno smanjenje nezaposlenosti u Novom Sadu i okolini.

Leave a Reply