Internet

Top sajtovi za muzičke poklonike

Kreirajte svoje mp3 mikseve, naučite da svirate gitaru, plasirajte svoje pesme na internet i još mnogo toga…

Na listi najboljih muzičkih sajtova blog.wired.com možete otkriti neke od najpopularnijih za legalno skidanje i pretraživanje muzike, ali i za kreiranje i promovisanje sopstvenih mikseva, ulaganje u nova izdanja bendova…

imeem.com
pozajmica „Imeem” je najbolji način za „krađu” muzike, bez brige o tome da li ćete dobiti odobrenje izdavača da određenu pesmu ili njen deo upotrebite kao pozadinu za svoj sajt. U većini slučajeva, moguće je skinuti celu pesmu, a čak i ako vam sistem dozvoljava da uzmete verziju od 30 sekundi, na sajtu možete da čujete i original.

ivideosongs.com
instrukcija Preko „IVideosongsa” možete da naučite da svirate gitaru, a „onlajn predavanje” vam može održati neki od najpoznatijih muzičara. Neke lekcije su potpuno besplatne, a po ceni od 10 dolara, kako se sviraju određene pesme, pokazaće vam upravo oni koji su ih napisali ili na neki način učestvovali u njihovom stvaranju.

muxtape.com
miKS Ako vas interesuje kreiranje mikseva, Muxtape je pravi i najjednostavniji način da se upustite u to. Možda će vam se u početku učiniti da je sve suviše pojednostavljeno, ali upravo u tome je caka – na ovom sajtu možete napraviti sopstvene mp3 mikseve u samo nekoliko minuta, bez specijalnog iskustva i poznavanja muzičkih formi.

tunecore.com
proboj Preko sajta „TuneCore” vaša muzika može doći na liste najpopularnijih muzičkih distributera kao što su iTunes, Amazon, Rhapsody, eMusic. U samo tri klika i za jedan dolar po pesmi uključujete se u onlajn prodaju, a sav novac koji zaradi vaša muzika je vaš.

youtube.com
snimak Verovatno vam na pomen sajta „You Tube”, prvo padnu na pamet smešni video materijali, ali na ovom sajtu ćete naći snimke najvećih svetskih muzičkih dešavanja i to samo nekoliko sati od njihovog održavanja. Takođe, ukoliko sami postavite svoje radove, lako možete steći i pravu internet publiku iz celog sveta. (24 sata)

Leave a Reply