Internet · Provajderi

Tražite li “Bolji Posao”?

Portal www.boljiposao.com je novi portal na području Srbije na kojem se nalaze oglasi preduzeća koja traže buduće zaposlene i baza onih koji traže posao. Iza ovog projekta stoji najcenjeniji i najprestižniji slovenački web portal ovog tipa www.mojedelo.com.

Poslodavcima se omogućava da uz pomoć jednostavnog sistema dođu do željenih kadrova i to bez puno administracije i gomile papira, jer se sve nalazi na internetu. Poslodavac dobija svoje korisničko ime i šifru i pristupa svojim administracijskim stranama preko kojih vidi kompletnu statistiku, koliko je puta oglas pregledan, a koliko se kandidata prijavilo. Oglas je na portalu zahtevan vremenski period, nije samo jedan dan kao u novinama. Najbolje je kada oglas stoji od 15 do mesec dana jer na taj način dobijate mogućnost da vas vidi veći broj kvalitetnih kandidata.

Zašto da tražite kadrove putem interneta?

Jer je jeftinije! Oglašavanje vaših potreba za novozaposlenim na internetu je od 10 do 20 puta jeftinije od usluga kadrovske agencije a od 5 do 10 jeftinije od objavljivanja oglasa za zapošljavanje u dnevnim novinama

Druge prednosti:
a. Nema rokova i komplikovanih postupaka za pripremu oglasa
b. Biografije prikupljate odmah

Postupak objavljivanja oglasa je više nego jednostavan!

1. Kada se odlučite za registraciju, na mail ćete dobiti korisničke podatke (username i password) koji će biti poznati samo vama i kada budete želeli da objavite vaše potrebe za novim kadrovima sami ćete moći postaviti oglas ili prepustiti taj deo posla osoblju sa portala

2. Trajanje objave oglasa je maksimalno 30 dana, a nakon toga oglas je moguće produžiti na još 30 dana ili manje ukoliko to želite.

3.Oglas će biti dostupan svima u Srbiji 30 dana tokom 24 sata i biće dostupan velikom broju korisnika interneta.

4. Činjenica je, ako uzmemo u obzir stepen obrazovanosti ljudi koji koriste Internet i da taj broj iz dana u dan drastično raste, ovo je najbolji i najbrži način da nađete najkvalitetnije kadrove za vašu firmu.

5. Kada popunimo prijavu (možete i samostalno sve odraditi, naročito sada kada imate username i password, možete sami postavljati, prepravljati i uklanjati svoje oglase), naši stručnjaci pregledaju i potvrde objavljen oglas.

6. Prijave kandidata možete primati u elektronskoj formi, e-mailom ili poštom. G Cena pojedinačnog oglasa je samo 4000,00 dinara a pri kupovini paketa oglasa imate popust do 30%.

Sve dodatne informacije pronaći ćete na našem sajtu www.boljiposao.com

Leave a Reply