Internet · Provajderi

TV i mobilni po povoljnijoj ceni uz Open IPTV

Ukoliko se uključite u novu Open IPTV Telekom Srbije promociju moćićete da iskoristite jedinstvenu povoljnost u vidu prvih šest pretplata po 1 dinar za Osnovni IPTV paket i promotivni vaučer za kupovinu specijalnog paketa – TV + mobilni telefon po izuzetno povoljnoj ceni.

Dovoljno je da dođete u neku od Telekomovih poslovnica, potpišite IPTV ugovor na 24 meseca i dobićete promotivni vaučer. Vaučer ponesite na neko od ovlašćenih prodajnih mesta, potpišite ugovor na 24 meseca za postpaid broj uz Mix 1250, Bel 400, Mix Net L, Mix 2300, Mix Net XL, Bel 1000, Mix 3500 ili Mix Net XXL i po ceni od samo 27.999 dinara paket LCD televizor Samsung 32” i mobilni telefon Samsung S5570 Galaxy mini biće vaš.

Ponuda važi do 31. avgusta 2012. godine i odnosi se na sve nove IPTV korisnike, kao i na IPTV korisnike kojima je istekla ugovorna obaveza.

One thought on “TV i mobilni po povoljnijoj ceni uz Open IPTV

  1. Aca

    Da, pa ćemo se posle pitati gde nam je bila glava kada se TV pokvari i na popravku se čeka dva meseca posle jednomesečne peripetije traženja nadležnog servisa.

    I na kraju ćemo se pitati gde nam je bila pamet kad nas je sve ti zajedno izašlo duplo skuplje nego da smo sve to kupili bez njihove “akcije”.

Leave a Reply