Internet

U Bosni i Hercegovini moguće plaćanje i na platomatima

Regionalni sistemski integrator Combis postavio je samouslužne automate za plaćanje računa i doplate bonova u poslovnice HT Eroneta. Instalacija prvih platomata u poslovnicama širom BiH omogućila je građanima Bosne i Hercegovine korišćenje ovog inovativnog načina plaćanja.

Jednostavno i brzo plaćanje računa telekomunikacijskih usluga omogućeno je samouslužnim automatima koji očitavaju račune putem bar koda, uz dodatnu funkciju kupovine pre-paid bonova za mobilno telefoniranje. Automati su postavljeni na više ključnih pozicija u Bosni i Hercegovini.

combis

Rešenje koje je već uspešno primenjeno u Hrvatskoj i Crnoj Gori, predstavlja rezultat ekspertize Combisa na području automatizacije samouslužnih transakcija.

Combis, osim same instalacije, HT Eronetu i korisnicima u Bosni i Hercegovini pruža podršku u distribuciji te post-prodajno održavanje svih jedinica. Combis je već duži niz godina aktivan u regiji te je danas među vodećim ICT firmama Adriatic regije u segmentu pružanja usluga prema istraživanjima IDC Adriaticsa.

Osim sedišta u Sarajevu, Combis u BiH ima servisne centre u Banja Luci, Tuzli i Mostaru što firmi omogućava iznimno brz pristup lokacijama na području cele BiH, 24 časova dnevno, čitave sedmice. Firma danas upošljava više od 380 ljudi.

Leave a Reply