Internet · Provajderi

Unapređen sajt www.mojaerekcija.com

Agencija Hochegger osmislila je i realizovala unapređenje sajta moja erekcija, posvećenog erektilnoj disfunkciji: od sada, pored edukacije, posetioci mogu razmeniti iskustva, pitati doktora a usput se i zabaviti i osvojiti nagrade

Sajt www.mojaerekcija.com, namenjen informisanju o erektilnoj disfunkciji, sada je unapređen. Agencija Hochegger je osmislila i realizovala ovaj sajt kao prvi i jedini na ovu temu kod nas. Sajt predstavlja važnu inicijativu u razbijanju ovog tabua, a velika posećenost ukazala je na potrebu za obogaćivanjem sadržaja.

Na potpuno redizajniranom sajtu se, od sada, pored ozbiljne i veoma korisne edukacije na temu ED, možete i zabaviti interesantnim činjenicama o seksu, duhovitim testovima i nagradnim igrama. Interaktivnost u vidu razmene iskustava, nagradne igre kroz izbor najduhovitijeg sinonima za muški polni organ, a uskoro i izbora za najseksipilniju Srpkinju, samo su neki od razloga zašto se stalni posetioci redovno vraćaju.

Na sajtu, kao glavni novitet, funkcioniše i info centar, gde potpuno brzo i, što je najvažnije anonimno, posetioci mogu dobiti odgovor na pitanja postavljena urologu. ED je u čak 95% slučajeva izlečiva, a najbrži način jeste uzimanje pilule. Na sajtu je detaljno objašnjeno kako ovi lekovi iz grupe PDE-5 inhibitora, a posebno Bayerova Plamena pilula (Vardenafil), deluju, kao i veoma važni saveti za konzumaciju.

Leave a Reply