Internet

Unicredit banka ponudila mogućnost online naplate karticama vlasnicima web prodavnica

U skladu sa zahtevima tržišta i savremenim svetskim trendovima, UniCredit Banka je nastavila da obogaćuje svoju ponudu proizvoda i usluga namenjenu pravnim licima. Kao jedna od vodećih banaka u Srbiji, a u skladu sa stalno rastućim brojem plaćanja preko interneta, banka je među prvima uvela E-Commerce. Ovaj servis, koji je razvijen uz korišćenje najviših sigurnosnih standarda, omogućava pravnim licima, vlasnicima internet prodajnih mesta, da prihvataju plaćanja robe i usluga uz pomoć VISA, MasterCard i Maestro platnih kartica.

Na atraktivnost internet prodaje, a samim tim i E-Commerce-a kao adekvatnog načina plaćanja, i njen značajan rast u poslednje dve godine svakako su uticale i brojne pogodnosti koje ovakav način prodaje obezbeđuje trgovcima. Naime, internet prodavnica podrazumeva znatno niže troškove osnivanja i održavanja u odnosu na klasičnu, kao i niže troškove za zaposlene. Pored toga, nema teritorijalnih ograničenja budući da internet prodavnici mogu da pristupe kupci iz celog sveta, 24 sata dnevno.

unicredit-bank

Roberto Lorenzon, direktor Direkcije za transakciono bankarstvo UniCredit Banke je u vezi sa uvođenjem E-commerce-a izjavio: “Uvek se trudimo da idemo u korak sa tržištem i potrebama naših klijenata. Stoga smo, imajući u vidu prednosti internet prodaje u odnosu na standardne vidove prodaje, kao i njen potencijal, naš servis upotpunili E-Commerce-om. Naša ponuda je veoma konkurentna, ne samo zbog povoljne cene, već i zbog mogućnosti da aktivno pratimo celokupan tok transakcije čime u značajnoj meri smanjujemo mogućnost zloupotrebe”.

UniCredit je jedna od vodećih evropskih bankarskih grupacija sa jakim prisustvom u 20 zemalja u Evropi. Prema podacima od 30. aprila 2013. godine banka je prisutna na 50 tržišta sa mrežom od oko 9.200 ekspozitura i sa više od 152.000 zaposlenih. U regionu Centralne i Istočne Evrope, UniCredit upravlja najvećom međunarodnom bankarskom mrežom od blizu 3.600 ekspozitura. UniCredit Grupa posluje u Austriji, Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Estoniji, Nemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Letoniji, Litvaniji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini.

One thought on “Unicredit banka ponudila mogućnost online naplate karticama vlasnicima web prodavnica

  1. zorana

    konacno, do sada je samo intesa to imala i prakticno su drzali monopol sa uslovima. ovo je bas dobra vest!

Leave a Reply