skola-digitalne-komunikacije-represent
Internet

Upis u Školu digitalne komunikacije

Počinje upis treće generacije polaznika Škole digitalne komunikacije. Predavanja će trajati od 2. aprila do 14. maja 2013. u prostorijama agencije Represent Communications. Po završetku predavanja, polaznici će imati zadatak da osmisle online kampanju, koju će potom moći i da implementiraju.

Program Škole digitalne komunikacije je odlična prilika za sve koji žele da nauče na koji način mogu da iskoriste onlajn komunikaciju za postizanje dobrih poslovnih rezultata.

skola-digitalne-komunikacije-represent

Branislava Milošević, koja radi na poziciji direktorke digitalnih komunikacija (International Head of Digital) u Svetskom udruženju za zaštitu životinja (WSPA), ove godine će biti jedan od predavača. Tema njenog predavanja je korišćenje mejla u komunikaciji i planiranju online marketinga. „Kvalitetne onlajn komunikacije mogu značajno doprineti uspehu organizacija i kompanija. Uspeh ne zavisi samo od pronalaženja novih tehnoloških rešenja već i od brzine prilagođavanja starih marketinških taktika i organizacionih struktura novoj realnosti. Kako su onlajn komunikacije postale važan deo života potrošača, kompanije ih stavljaju u samo jezgro svog (novog) brenda. Organizacije i kompanije koje su to shvatile će biti sa nama i kroz pet godina. Za one koje nisu….. videćemo”.

Zašto onlajn PR, Društvene mreže – kako ih na pravi način koristiti, Internet preduzetništvo, Planiranje onlajn kampanja, Pisanje za veb, Krizna komunikacija, Mogućnosti mobilnih komunikacija, samo su neka od predavanja koja će polaznici škole imati priliku da čuju. Predavači su stručnjaci iz oblasti onlajn komunikacija koji imaju višegodišnje iskustvo u vođenju i osmišljavanju raznih projekata.

Rok za slanje prijava je 28. mart 2013, a ukoliko su vam potrebne dodatne informacije kontaktirajte tim edukacije agencije Represent Communication putem mejla [email protected] ili na 011 715 2 485.

Leave a Reply