Internet

Urbae 2.0 – portal nove generacije

Urbae.com je lansirao novu web verziju baziranu na konceptu društvene mreže. Urbae 2.0 spaja sadržaje Club.urbae.com sa nekadašnjom Urbae početnom stranicom koja omogućava pregled najnovijih vesti i informacija putem RSS.

Do sada je Urbae bio pretežno usmeren na različite vrste sadržaja (foto, video, clubovi, audio, igrice, mali oglasi). Od sada je fokus na međuljudskim odnosima.

Urbae korisnici će biti u mogućnosti da razviju sopstvene društvene mreže – starih i novih prijatelja, školskih kolega i ostalih poznanika. Ove mreže mogu im pomoći da napreduju u karijeri, dođu do potrebnih informacija, ali mogu poslužiti i kao izvor zabave.

Količina informacija raspoloživih na internetu svakodnevno raste neverovatnom brzinom i pretraživači jednostavno, više nisu dovoljni.” – kaže Anđelija Kovač Striko, marketing menadžerka Urbae. “Želimo da pružimo našim korisnicima alat koji će im poslužiti u stvarnom životu i omogućiti da dođu do informacija koje traže istovremeno ih razmenjujući sa drugima. Urbae 2.0 je jedan od koraka u ovoj strategiji.

Leave a Reply