Internet

Utakmice Crvene Zvezde ubuduće uživo na Internetu

Zahvaljujući saradnji FK Crvena Zvezda i Internet TV portala www.live-e.tv ljubitelji fudbala će ubuduće sve utakmice ovog kluba moći da prate uživo putem Interneta

Zahvaljujući saradnji koju su ostvarili FK Crvena Zvezda i IT TV Produkcija, vlasnik Internet TV portala www.live-e.tv, svi ljubitelji fudbala će ubuduće moći da uživo prate utakmice ovog popularnog fudbalskog kluba putem Interneta. Prva utakmica koja će biti direktno prenošena na Web sajtu www.crvenazvezdafk.com je duel 23. kola Jelen Super lige sa Mladim radnikom iz Požarevca, zakazan za subotu, 10. april, u 19 časova. Pored prenosa dešavanja sa terena Marakane, vernim navijačima Crvene Zvezde će biti omogućeno i da direktno sa ovog sajta razmenjuju komentare na dvema popularnim društvenim mrežama – Facebook-u i Twitter-u.

Kao što smo ranije najavljivali, naš Internet TV portal nastavlja sa proširenjem sadržaja – na stranici www.live-e.tv/sport posle tenisa i rukometa svoje mesto je našao i fudbal, a velika nam je čast i zadovoljstvo da ovu novu fazu razvoja započnemo saradnjom sa ovako velikim klubom kao što je Crvena Zvezda. Osim direktnog prenosa putem Interneta, omogućili smo i da ljubitelji fudbala razmenjuju komentare putem dve verovatno najveće globalne društvene mreže, što je servis koji se po prvi put pojavljuje na našoj Internet sceni“, kaže Radomir-Lale Marković, generalni menadžer IT TV Produkcije.

2 thoughts on “Utakmice Crvene Zvezde ubuduće uživo na Internetu

Leave a Reply