Internet

VB Leasing lansirao novi web portal

VB Leasing lansirao je portal koji klijentima omogućuje brže i lakše informisanje

Sa željom da svojim klijentima omogući brže i lakše informisanje o stanju ugovora, uplatama, planu otplate, konto karticama i ostalim važnim podacima za korisnika lizinga, kompanija VB Leasing kreirala je specijalan web portal www.vbl.rs. Elektronski servis dostupan je putem interneta 24/7, te VB Leasing klijenti sada jednostavnije i u svakom trenutku imaju uvid u stanje svoje kartice.

– Kao savremena i moderna kompanija, koja prati razvoj trendova, ali i kao lizing kuća koja poštuje vreme svojih klijenata, želeli smo da učinimo nešto što će uštedeti energiju, dati jasniji uvid u trenutna dugovanja i ritam otplate i zbog čega će naši klijenti sa olakšanjem moći da razvijaju svoje poslovanje ne razmišljajući o podacima koji su im sada dostupni u svakom trenutku., kaže Kristof Lajtner, direktor VB Leasing.

Elektronski servis dostupan je registrovanim VB Leasing klijentima. I fizička i pravna lica na portal se registruju na isti način: popunjen formular, koji može da se preuzme na portalu ili u VB Leasing filijali, potrebno je predati na šalter, gde se dobijaju pristupni parametri, jedinstveni za svakog od korisnika. Fizička lica uz formular treba da ponesu ličnu kartu na uvid, dok pravna lica overen formular predaju uz kopiju aktuelnog OP obrasca.

Leave a Reply