Internet

VB LEASING predstavio novi unapređeni veb sajt

Kompanija VB Leasing lansirala je nov, unapređen veb sajt, tematski i vizualno usklađen sa internet prezentacijama ostalih pripadnika VB Leasing grupe. Prilikom kreiranja sajta vodilo se računa o jednostavnosti navigacije, prijatnijem dizajnu i proširenju količine informacija koje se odnose na uslugu kompanije VB Leasing, ali i vesti iz oblasti lizing industrije i zakonskih regulativa.

“Svesni činjenice da više od polovine populacije u Srbiji aktivno koristi internet, te da su digitalni kanali komunikacije u usponu, mi smo odlučili da unapredimo našu internet prezentaciju. Veb sajt je sada jednostavniji i lakši za upotrebu, ali i sadržajniji jer se korisnici mogu informisati o uslugama naše kompanije i edukovati o lizing usluzi. Unapređenje veb sajta logičan je sled aktivnosti koji proizlazi i osnovnih postulata grupacije da prati razvoje tržišta i bude dostupna građanstvu, kako bi razvijala i negovala “poverenje koje povezuje”, temelj na kojem gradimo uspešne poslovne veze.”, rekao je Kristof Lajtner (Christoph Leitner), direktor VB Leasing d.o.o.

Pored veće količine informacija, novih edukativnih sadržaja, prilagođenog interfejsa i savremenijeg dizajna, veb sajt nudi mogućnost informisanja o lizing industriji u Srbiji putem newsletter-a, kao i jednostavan pristup VB Leasing internet prodavnici polovnih automobila vraćenih sa lizingawww.vbleasingstore.com.

Leave a Reply