Internet

Veliki ženski seks online vodič

Svako priča o seksu, svako ga želi u što većoj količini, svako želi da doživi što intenzivnije orgazme. Onda se posluži novim informacijama – otkrivamo ti najnovije trendove, činjenice i igračke koji zaista mogu obogatiti tvoj seksualni život.

 


Seks preko žice ali – na nov način
Mobile dating je naziv novog oblika flertovanja preko mobilnog telefona koji je u Zapadnoj Evropi veoma popularan. Otkrivamo ti tri činjenice u vezi sa tim kako se to radi na Zapadu a koje će, verujemo, dovesti do usijanja ne samo slušalice…

 

1.Rado bi krenula u noćni život, ali ne sama?
Preko www.beoble.me možeš da istražiš mesto u kojem živiš i saznaš koje su lokacije u tvojoj blizini aktuelne i ko je iz communityja gde. Ukoliko želiš da upoznaš nekoga, pošalji toj osobi mejl ili MMS. Možeš i da pozoveš fiksnu mrežu koja u ovom servisu funkcioniše kao posrednik i u momentu možeš da se povežeš sa gospodinom Odabranim. Ukoliko prihvati voice call (privatni broj još uvek nije u igri), slobodno zakaži dejt sa njim.


2.Ukoliko traži usputni seks, uloguj se na www.mydirtymobile.com. Ovde su dostupni podaci o adresi i starosti korisnika i odmah izbauje listu tvojih potencijalnih ljubavnika u mestu tvog prebivališta.

3.Za sve koje se usuđuju da na ulici priđu zgodnom dečku, pravo je mestowww.aka-aki.com. Ukoliko preko Buethootha startuješ opciju app, na displeju mobilnog telefona pojavljuju se drugi korisnici u krugu od dvadeset metara. Ukoliko se pojavi odgovarajući kandidat, možeš da pogledaš i njegov profil.

 

 

Iz prve ruke
Ukoliko veče provedeno sa drugaricama ne donosi rešenje tvog intimnog problema, možeš da pokupiš savet od momaka širom sveta. Nawww.girlsaskguys.com ti pitaš, a on odgovara. Ovde ćeš čuti mišljenja o tome kako osvojiti bivšeg dečka seksom, koje intimne frizure se dopadaju momcima…

 

Da li je on baš za mene – saznaj preko gena!
Da li je on onaj pravi? To odlučuje srce ili odnedavno DNA analiza. U švajcarskoj firmi „Gene Partner” (www.genepartner.com) možeš da poručiš test za 99 dolara koji pokazuje kako se slažeš sa potencijalnim parnerom. Dovoljan je tvoj i njegov uzorak pljuvačke (uz njegovo odobrenje, naravno), a posle četiri do šest nedelja rezultat će se pojaviti na veb-stranici.

 

Smanji malo, čoveče
Prema rezultatima jedne studije na one-poll.com, moderni muškarac pomisli na seks u toku dana trinaestak puta, dok žena to učini pet puta. Ovo može i te kako da postane opasno za njega jer su istraživači univerziteta u Valensiji zaljučili da erotkse fantazije dramatično podižu nivo kortizona. Velike količine hormona utiču na povišen krvni pritisak i dovode do pojave srčanog infarkta, ali i do potencije.

 

 

Seks-leksikon
A-tačka, BDSM, cockring – znaš li šta to sve znači? Da li si već čula ove i slične pojmove o najnovijim trendovima u seksu?
Alternativni dating Dejting ponude na internetu za ljude sa specijalnim seksualnim sklonostima, ao što je na primer vezivanje.
Camsex Jedan obli sajberseksa pri čemu se osoba zadovoljava pokazivanjem i dodirivanjem sopstvenih genitalija pred uključenom veb-kamerom.
FemCap Novi oblik zaštite: silikonska kapica, koja se pre seksa namaže spermicidom, a zatim se stavlja u vaginu.
Priligy Pilule za muškarca koje sa dapoksetiom (odgovoran za regulaciju serotonina u mozgu) sprečava prevremenu ejakulaciju.
Switcherin Tokom ljubavne igre, u kojoj je reč o dominaciji i potčinjavanju, smenjuju se uloge.
Tossing Spontani seks sa nepoznatim muškarcem, na primer u metrou.
Yohimbim Afrodizijak za muškarce koji se dobija iz kore afričkog drveta yohimbe povećava želju i otklanja probleme sa erekcijom.

 

 

Kamasutra kao inspiracija
Ovo indijsko umeće vođenja ljubavi staro je vekovima, a „Kamasutra za ljubavnike 21. veka”, autora En Huper, jeste njena moderna verzija. Drevno remek-delo sada je i rečju i slikom prilagođeno modernim tokovima. Više od 100 opisa položaja u toku seksa obogaćeno je raskošnim fotografijama, detaljnim uputstvima i savremenim savetima. Ima nečeg bezvremenog u tom, kao i ostalim sličnim, seksualnim priručnicima s istoka, zbog čega uživaju ugled koje novije knjige o seksu pak nemaju.

Pun pogodak je tek kada se to udruži sa sjajnim, ali i diskretnim fotografijama ljubavnih parova u čuvenim seksi pozama. Ova knjiga nastoji da zadovolji znatiželju u jednoj od najintrigantnijih tema ljudskog postojanja – seksu. Čitaocima se saveti iz starih rukopisa sada predstavljaju s gledišta 21. veka. Ono najvažnije što savremen čovek treba da nauči od drevnih mudraca koji su pisali ove spise jeste da ne žuri, da ne traži previše i da se prepusti čulima.

Čitaoce će ovo delo, osim postizanja veština, podsetiti i na činjenicu da seks može da uzdigne i duh. Ako veruješ u to, seks iz ljubavi otvoriće ti vrata sveta duhovnosti. Stekni nova saznanja o sopstvenom značaju. Poslušaj praktične savete – oni će ti omogućiti da svom voljenom pružiš predivan ljubavni užitak.

Naša top pozicija je antilopa. Evo ovako: on se namesti klečeći ispred tebe, nejgova leva noga ostaje savijena pod pravim uglom. Sedneš na njega i zagrliš ga. On polako ustaje i pri tom podiže i tebe. Nogama obgrli njegova leđa. Dok tvoja leđa pridržava rukama, malo se spusti. Podiže te na svoj Lingam i prodire u tvoju Yoni. Posle toga, gornji deo tvog tela spušta na pod da klizi, a ti postavljaš ruke na njegova stopala. Savij leđa i doživećeš najintenzivnije prodiranje ikada! Izvor: JOY

Leave a Reply