Internet · Provajderi

VeratNet Connect – broadband internet nove generacije baziran na WiMAX-u

Ukoliko često menjate lokaciju, ukoliko vam je brzi internet potreban kod kuće, ali i kada odete kod rođaka ili prijatelja, ako ste jedan od onih koji vole da krstare internetom bez opterećenja o potrošnji: gledate YouTube i Vimeo, slušate online radio, telefonirate pomoću Skype-a, a naravno, ne želite da vas nakon ove duge zabave sačekaju veliki računi. VeratNet  preporučuje Connect – broadband internet nove generacije baziran na WiMAX tehnologiji. Instalacija je krajnje jednostavna i ne zahteva više od 5 minuta.

Connect  omogućava korisnicima da na internetu budu non-stop, a da istovremeno plaćaju uvek isti račun. U septembru Veratnet nudi posebne povoljnosti za nove korisnike:

  • prva 3 meseca su besplatna za ugovore od 24 meseca
  • prva 2 meseca su besplatna za ugovore od 12 meseci

Posebna pogodnost je mogućnost istovremenog pristupa internetu sa više računara – preko 4 LAN porta (žično) ili WiFi porta (bežično), tako da korisnici ne moraju da brinu kada im dođu prijatelji  u posetu sa svojim laptopom ili mobilnim uređajem.
Za više informacija o Connect paketima VeratNet-a kontaktirajte 0700/ 500 700 (po ceni lokalnog poziva) ili pošaljite email na [email protected]

Leave a Reply