Događaji · Internet · Provajderi

VeratNet – sponzor teniskog turnira GemaxOpen 2010

Kao i nekoliko godina unazad, VeratNet je i ove godine Internet sponzor teniskog turnira Gemaxopen 2010.
Gemax Open 2010, jedan od petnaest ATP čelindžera iz Tretorn Serie +, održava se na terenima TK Gemax u Beogradu u periodu od 15. do 21. februara, za nagradni fond od 125 000 dolara.

Da podsetimo da je pobednik prošlogodišnjeg turnira bio Viktor Troicki dok je za prvog nosioca ove godine proglašen Janko Tipsarević. Takođe, na turniru učestvuju teniseri iz više zemalja sveta – od Sjedinjenih Američkih Država i Jamajke na zapadu do Indije, Rusije i Kazahstana na istoku.
Ove godine, VeratNet obezbeđuje više Internet servisa za igrače, organizatore i goste turnira.
Na prvom mestu, to je web sajt na lokaciji www.gemaxopen.com sa svim potrebnim informativnim i multimedijalnim sadržajima među kojima se izdvaja video streaming putem koga možete pratiti turnir od kuće iz bilo kog dela sveta i to preko 3 kamere. Ove godine video streaming je tehnički prilično poboljšan omogućavajući gledanje prenosa direktno iz Internet browser-a i to u rezoluciji 800x450px.

Već prvog dana turnira web sajt obara svoje rekorde u posećenosti. Da napomenemo da je istog dana preko 10.000 posetilaca pratilo prenos mečeva putem video streaming-a.

WiMAX kutak

U restoranu na teniskim terenima otvoren je WiMAX kutak – jedinstveno mesto na kome potpuno besplatno možete isprobati WiMAX Internet konekciju i uveriti se u njen kvalitet.
Poklon voucher sa 2 meseca besplatnog ADSL-a

Posetiocima turnira omogućen je besplatan pristup Internetu kao i specijalan poklon u vidu voucher-a uz koji dobijaju 2 meseca besplatnog ADSL Interneta.

Leave a Reply