Internet · Operateri

“Vip internet zaštita” dvostruko osigurava od svih poznatih virusa

Osim u najbržu HSPA+ mrežu u Srbiji, Vip je dodatno investirao u pružanje pouzdane zaštite svojim internet korisnicima od svih poznatih virusa putem sistema koji prati sigurnost saobraćaja počevši od mreže operatera. Pošto svakog dana na desetine hiljada novih virusa ugrožava internet, kompjutere i lične podatke, Vip je u interesu korisnika uveo inovativno rešenje „Vip internet zaštita” koje nudi dvostruku sigurnost od virusa, Trojanaca, Spyware-a i Phishing softvera: na samoj Vipovoj mreži i na korisnikovom kompjuteru.

Standardni antivirusni programi deluju na samom kompjuteru, kada može da bude prekasno za bilo kakvu efikasnu reakciju. Zato „Vip internet zaštita” štetne programe proaktivno zaustavlja na samoj mreži pre nego što dospeju u korisnikov računar. Dodatnu sigurnost pruža softver koji se instalira na kompjuter i koji se ponaša kao stanardni antivirus program. On štiti kompjuter i kada nije na mreži i skenira CD/DVD, USB memorije i hard diskove. Usluga radi na Windows operativnim sistemima.

Korisnicima je omogućeno redovno besplatno ažuriranje softvera u okviru Vip mreže u nacionalnom saobraćaju. Ukoliko je korisnik u inostranstvu, primenjuje se standardna roming tarifa.

Za sve nove korisnike koji do kraja ove godine odaberu paket „Neograničeni Internet 15” ova usluga je besplatna zauvek. Korisnici tarifa „Neograničeni Internet 1” i „5” imaju prava na besplatni 90-dnevni probni period i nakon toga mogu da aktiviraju ovu uslugu za 199 dinara mesečno, sa porezom. Softver „Vip internet zaštita” može da se preuzme sa http://www.vipmobile.rs/Internet-zastita/

Leave a Reply