Internet · Operateri

Vip mobile lansirao novi korporativni web sajt

Kompanija Vip mobile lansirala je na staroj web adresi www.vipmobile.rs kompletno redizajniranu internet prezentaciju koja, novim organizacionim rešenjem i dizajnom, omogućava posetiocima mnoštvo atraktivnog sadržaja, bolju preglednost, bržu pretragu i jednostavniju navigaciju.

Zahvaljujući poboljšanom meniju, već na početnoj stranici nalazi se prikaz kompletnog sadržaja sajta, sa direktnim linkovima na aktuelnu ponudu proizvoda i usluga za privatne i poslovne korisnike, mobilne uređaje, informacije o aktivnostima kompanije, Press centar, foto i video galeriju i Online-račun. Na naslovnoj strani i stranicama sektora postavljeni su rotirajući baneri koji svojim sadržajem odgovaraju sadržaju same stranice i na taj način čine prezentaciju dinamičnom i svaki put drugačijom.

Za posetioce je posebno atraktivan napredni konfigurator mobilnih uređaja koji im omogućava selekciju telefona na osnovu marke, modela, tarife ili cene. Sada je dovoljan samo jedan klik da, na osnovu budžet skale kojom se definiše cena uređaja, korisnik izabere mobilni telefon koji najviše odgovara njegovim potrebama i platežnoj mogućnosti. Ekskluzivitet sajta je i automatska pretraga koja grupiše sadržaj prema ključnoj reči. Tako, na primer, ukucavanjem reči Android, korisnik dobija prikaz svih uređaja na Android platformi koji se nalaze u Vipovoj ponudi.

Na novom sajtu nalazi se bogata foto i video galerija u kojoj posetioci mogu pronaći sve Vipove reklame i fotografije koje će ih podsetiti na događaje od osnivanja kompanije do danas, a predstavnicima medija je na raspolaganju bolje organizovan i sadržajniji Press centar.

Svi ljubitelji socijalnih mreža sada imaju mogućnost da njima najzanimljivije informacije na Vipovom web-sajtu podele sa prijateljima putem Facebook, Twitter profila i Youtube-a.

Leave a Reply