Društvene mreže · Internet

Visa predstavila svoj novi FIFA Facebook planer mečeva

Kompanija Visa Inc., partner Međunarodne fudbalske asocijacije i zvanična platna kartica Svetskog prvenstva 2010, predstavila je danas Visa planer mečeva, aplikaciju namenjenu društvenim mrežama koja pruža mogućnost svojim korisnicima da naprave svoj lični, prilagodljiv, dinamičan raspored za utakmice u okviru FIFA Svetskog prvenstva, koji će moći da podele sa prijateljima putem društvenih mreža kao što je Fejsbuk.

Visa planer mečeva (Visa Match Planer) biće dostupan na engleskom jeziku, japanskom, španskom i portugalskom i biće prilagođen za sve tridesetdve zemlje učesnice. FIFA planer mečeva za Svetsko prvenstvo omogućiće svojim korisnicima i organizaciju rasporeda mečeva koje će gledati, četovanje sa prijateljima, praćenje rezultata i plasman timova kao, i ekskluzivne ponude za kupovinu u FIFA zvaničnim radnjama na sajtu www.FIFA.com.

Fudbalskim fanovima širom sveta veoma je važno predstojeće FIFA Svetsko prvenstvo, a posebno plasman njihovih ekipa. Društvene mreže pružaju jedinstvenu mogućnost izražavanja ličnih stavova i poveziovanje sa prijateljima širom sveta,” izjavio je Vladimir Đorđević, Country Manager kompanije Visa Inc. za Srbiju. “Uz pomoć Visa planera mečeva, u mogućnosti smo da ulepšamo iskustvo fudbalskih fanova širom Srbije.

Visa je zvanična platna kartica Svetskog prvenstva u fudbalu 2010. godine, tako da će osim gotovim novcem jedino Visa kreditnim, debitnim i pripejd karticama biti moguće vršiti plaćanja na prodajnim mestima na stadionu.

Partnerstvo između Vise i Međunarodne fudbalske asocijacije povezuje vodeći brend u industriji platnih kartica i fudbal, najvažniju sporednu stvar na svetu otvarajući na taj način nove mogućnost njihivim partnerima i klijentima. Visa je FIFA-in partner od 2007. godine i polaže celokupna prava na široki spektar FIFA događaja i takmičenja kao što su: FIFA Svetski kup, FIFA Svetski kup za žene, FIFA Kup konfederacija, FIFA Klub Svetski kup, FIFA U-20 Svetski kup, FIFA U-17 Svetski kup, FIFA interaktivni Svetski kup, FIFA Svetski kup fudbala na plaži, FIFA U-20 Svetski kup za žene, FIFA U-17 Svetski kup za žene kao i FIFA Futsal Svetski kup.

Leave a Reply