Internet · Provajderi

VoIP telefon za smanjenje računa prema inostranstvu

Od sada, upotrebom EUnet VoIP (Internet) telefona, veoma jednostavno razgovarajte sa poslovnim partnerima, prijateljima i članovima porodice širom sveta i štedite do 10 puta na telefonskim računima.

Bežični smart telefon Simens Gigaset nudi dva načina telefoniranja. Jednostavnim pritiskom na taster, ovaj telefon možete koristiti kao standardni telefonski uređaj i kao VoIP (Internet) telefon koji smanjuje vaš račun za inostrane pozive. Čak i kada vam je računar ugašen, možete uživati u praktičnosti Internet poziva i kvalitetnom zvuku. Izaberite jedan od dva ponuđena Gigaset višelinijska modela, A580 IP i C470 IP i uživajte u mnogobrojnim naprednim korisničkim opcijama. Oba telefona omogućavaju registrovanje do 6 slušalica na jednu bazu, pri čemu je moguće obavljati više paralelnih poziva.

Samo uz ovaj telefon, automatski dobijate aktiviranu EUnetPhone uslugu i kredit od 500 dinara ili do 90 minuta potpuno besplatnog telefoniranja sa inostranstvom. Kada potrošite kredit, isti možete veoma jednostavno da dopunite na svim EUnet prodajnim mestima, slanjem SMS poruke na broj 2211 ili odaberite jedan od ponuđenih načina uplate koji vama najviše odgovara.

Leave a Reply