Internet

Vojvođanska banka ostvarila saradnju sa kompanijom MasterCard

Vojvođanska banka je upotpunila svoj kartičarski portfolio izdavanjem prve MasterCard Gold kreditne i MasterCard debitne kartice. Svi vlasnici ovih MasterCard kartica banke imaće mogućnost besplatnog putnog osiguranja kao i popuste od 1 odsto koji će moći da ostvare u turističkim agencijama i kod tour operatera, rent-a-car servisima i prodavnicama nakita i satova širom zemlje.

 

„Naši klijenti od sada mogu uživati u specijalnim pogodnostima koje smo obezbedili za njih tokom kupovine i plaćanja određenih usluga. MasterCard Gold kartica pripada paleti premijum proizvoda, dok MasterCard debitna kartica korisnicima pruža lak i siguran pristup novcu na tekućem računu” – kaže Maria Konstantinu, direktor funkcije Upravljanje mrežom i stanovništvo Vojvođanske banke.

Povodom lansiranja novih proizvoda i početka saradnje kompanije MasterCard i Vojvođanske banke, Artur Turemka, izvršni direktor kompanije MasterCard za balkanski region, izjavio je: „Popularnost plaćanja karticama u Srbiji je u stalnom porastu. Razlozi za to su različite pogodnosti koje korišćenje kartica pruža korisnicima, ali iznad svega to su sigurnost i jednostavna upotreba. MasterCard Gold i Debit MasterCard kartice Vojvođanske banke su proizvodi koji korisnicima daju mogućnost izbora različitih pogodnosti u zemlji i inostranstvu, pa i prilikom plaćanja na internetu. Izuzetno nam je drago da su MasterCard proizvodi postali deo ponude Vojvođanske banke i uvereni smo da će naša dalja saradnja doneti novine za korisnike kartica.”

Klijenti će imati mogućnost besplatnog SMS servisa u vidu notifikacije svake transakcije, a sve u cilju veće sigurnosti za korisnike. MasterCard Gold kartica omogućava svojim korisnicima pristup pogodnostima i popustima u okviru prestižnog MasterCard Elite programa, besplatno korišćenje usluga Biznis kluba na beogradskom i bečkom aerodromu, popuste i do 30% na medicinske usluge u zdravstvenim ustanovama sa kojima sarađuje Vojvođanska banka.

Leave a Reply