PORTAL O DRUŠTVENOJ ODGOVORNOSTI
Internet

Web sajt projekta o društvenoj odgovornosti

Kompanija Color Press Group i kreativna agencija Plain&Hill pokrenuli su ovog meseca zajednički projekat, portal www.drustvenaodgovornost.rs, u nameri da promovišu aktivnosti koje kompanije, organizacije i pojedinci sprovode u domenu društvene odgovornosti.

“Želimo da iskoristimo svoje resurse kako bismo obezbedili veću vidljivost postojećim projektima, da motivišemo kompanije i pojedince da se više posvete ovoj oblasti, kao i da kroz praktične primere inspirišemo pokretanje novih projekata”, kazali suosnivači portala.

PORTAL O DRUŠTVENOJ ODGOVORNOSTI

PORTAL O DRUŠTVENOJ ODGOVORNOSTI

 

Danas najveći broj informacija o društveno korisnim akcijama završavaju samo na internet prezentacijama kompanija i samo pojedine aktivnosti nađu svoje mesto u medijima. “Pored portala, jednom godišnje organizovaćemo i konferenciju CSR Srbija na kojoj ćemo dati odgovore na pitanja i dileme vezane za aktivnosti na tome da zajedno ovo društvo učinimo boljim mestom za život”, ističe se u saopštenju. Kako je najavljeno, konferencija CSR Srbija 2015 biće održana u hotelu Crowne Plaza u Beogradu u četvrtak 21. maja 2015. godine.

Leave a Reply