skijalista-srbije
Internet

Web shop Skijališta Srbije počinje sa radom

Kupite onlajn karte za letnje sadrzaje na Kopaoniku, Torniku na Zlatiboru i na Staroj planini

JP Skijalista Srbije u zelji da dodatno olaksa kupovinu karata za letnje sadrzaje na planinama od cetvrtka, 1. avgusta, uvesce novu opciju onlajn kupovine, u okviru sajta, na adresi shop.skijalistasrbije.rs.

skijalista-srbije

Brzo, sigurno i bez cekanja posetioci imaju priliku da kupe karte za sve sadrzaje koji su u letnjoj ponudi aktivnog odmora na domacim planinama. Narucene karte preko web shop-a mogu da se podignu na Kopaoniku (prodajno mesto u Upravnoj zgradi “Skijalista Srbije”, prodajno mesto “Zica”), na Zlatiboru(prodajno mesto na Torniku), na Staroj planini (prodajno mesto na polazu gondole “Jabucko ravniste”, prodajno mesto na polazu zicare “Konjarnik”), kao i u Beogradu (prodajno mesto u “Beosportu”, Sava centar), stoga sto je neophodno da se prilikom kupovine karata naznaci mesto preuzimanja.

U okviru ponude aktivnog letnjeg odmora na planinama nalaze se biciklisticke staze, pesacke ture sa licenciranim vodicima, panoramska voznja zicarom, a od avgusta ce u ponudi biti i novi sadrzaji – zip lajn, tjubing i bob na sinama.

Skijalista Srbije uvela su i brojne pogodnosti za posetioce poput porodicnih paketa sa popustom od 30% u svim centrima, koji obuhvataju kupovinu najmanje jedne karte za bilo koji od sadrzaja za odraslu osobu i jedno dete. Takodje, studenti sa ISAC i EURO 26 karticom imaju stalni popust od 10% na cene svih sadrzaja.

 

Pristupacnim cenama Skijalista zele da omoguce svim građanima priliku da provedu odmor na nekoj od planina, tako da je, na primer, cena karte za panoramsku voznju zicarom 340 dinara za odrasle, a za decu 310 dinara. Rentiranje bicikla na sat je 150 dinara, a na ceo dan 600 dinara. Bob na sinama je 400 dinara za odrasle, a za decu 280 dinara. Tjubing voznja je za odrasle 100 dinara, a za decu 70 dinara. Zip lajn je za odrasle 200 dinara, a za decu 140 dinara, dok je cena iznajmljivanja karta na sat vremena 150 dinara, dok je cena za ceo dan 600 dinara.

 

Web shop na sajtu Skijalista Srbije radice tokom citave godine, tako da ce posetioci domacih planina imati priliku da pored kupovine karata za letnje sadrzaje na ovom mestu unapred kupuju i ski paseve u toku zimske sezone.

Leave a Reply