Internet

Web::Strategija 15 – Gde mi je ROI?

Meriti ROI na digitalnim kanalima, a posebno na društvenim mrežama, često je izazov i za najiskusnije marketinške stručnjake. Egzaktna formula koja se može primeniti na sve brendove ne postoji. Kako onda možemo meriti like, retweet, share, fan engagement? Kako možemo znati da su aktivnosti branda na digitalnim kanalima zaista uticale na veću konverziju fanova u potrošače, veću lojalnost brandu te zadovoljstvo potrošača? Načini postoje i daju merljive rezultate!

Odgovor na pitanje kako meriti ROI (povrat investicije) na internetu, i kako ga povećati, dobićete na velikoj konferenciji „Web::Strategija 15 – Gdje mi je ROI?“ od 15. – 16. 11. 2012. u zagrebačkom Hypo Centru.

„Na Web::Strategiji 15 pokazćemo kako regionalni brendovi mere ROI – kako ga definišu u svojim strateškim planovima, kako taktički sprovode aktivnosti na digitalnim kanalima te kako mere uspešnost.“ – istakla je predsednica programskog odbora konferencije Aleksandra Đermanović (agencija Mediacor), te time najavila Web::Strategiju 15.

2. i 3. dan konferencije (16.11. i 17.11.) organizatori su pripremili 3 edukacije u VMD poslovnom centru. Stručnjaci novih tehnologija održaće sledeće seminare i radionice: seminar „E-mail marketing u turizmu“ predavača Simona Megliča – kako iskoristiti potencijal e-mail marketinga za bolje rezultate u turizmu, zatimseminar „Online Marketing ROI u turizmu“ predavača Nikole Jellačića – kako povećati ROI u turizmu teradionicu „Izmjerite ROI pomoću Google Analyticsa“ predavača Damira Podhorskog – kako iskoristiti podatke iz Google Analyticsa za povećanje konverzija i ROIa.

Registrujte se za konferenciju te edukacije 2. i 3. dana već danas!

Dokažite da ste najbolji!

Prijave za nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2012 su u toku!

Na Web::Strategiji 15 dodeliće se nagrada za stvaralački i izvedbeni utisak marketinške online kampanje, pod nazivom Zlatna nagrada Web::Strategije u kategoriji Web marketing kampanja 2012. U ovoj kategoriji Zlatna nagrada Web::Strategije dodeljuje se izvođačima za određenu kampanju.

Ovogodišnje prijave za nominacije u kategoriji Web marketing kampanja 2012 traju do 22. oktobra 2012. do 14. sati, a možete se prijaviti putem online obrasca, nakon čega Vaša prijava ide na proveru u ruke odbora, iza koje sledi obaveštenje o primanju u krug nominovanih.

Prijaviti se može rad ostvaren od 11/2011. do danas od bilo koje fizičke ili pravne osobe u regiji (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, …).

Ko stoji iza Web::Strategije 15?

Ovojesenja Web::Strategija 15 ne bi uspela bez podrške srebrnih sponzora: kompanije za izradu web stranica Virtus Dizajn, studija za razvoj web stranica – LogIT internet usluge i kompanije za izradu web sistema Trikoder.

Zlatni medijski partneri su Monitor.hr i časopis VIDI, stručni medijski partneri Maksi, Poslovni Turizam i InfoTrend, te regionalni medijski partneri ITdogađaji, Hello,Serbia!, Advertiser Serbia i Domino magazin.

Za korisnički vizualni doživljaj konferencije pobrinula se kompanija Manifest, prostor omogućava Mozaik grupa Hypo centar, glavne nagrade konferencije osigurali su iz ILIRIJA HOTELS, Akcija je zaslužna za interaktivno upravljanje društvenim mrežama, te Avalon Premium Hosting, Omega studio, Eversys i Web Marketing Akademija.

Ko će sve doći na konferenciju, bilo u ulozi posetioca, predavača ili cenjenih poslovnih partnera i sponzora, te šta se sve možete čuti i naučiti – saznajte posetom i prijavom putem službene stranice konferencije.

Leave a Reply