Internet · Provajderi

YouTube video godine: J-Lo i Pitbull

YouTube svake godine izdvoji najgledanije video spotove i klipove za prethodnih 365 dana. Top listu spotova za 2011. godinu predvode Jennifer Lopez i Pitbull sa svojom obradom lambade “On The Floor”, koja je od objavljvanja početkom marta do danas skupila gotovo pola milijarde klikova.

sipasipausa300708790000 YouTube video godine: Na vrhu J Lo i Pitbull, nigde ni traga od Lady GaGe

Iako je Lady GaGa već duže vreme kraljica društvenih mreža, tron na YouTubeu nikako da osvoji – među ovogodišnjih top 10 spotova nema ni jednog njenog! Drugomesto liste najpopularnijih spotova drže LMFAO i Lauren Bennett s “Party Rock Anthem”, a LMFAO je zauzeo i osmo mesto s “Sexy And I Know It”. Spot za “The Lazy Song” Bruna Marsa je treći, četvrta je Nicki Minaj i “Super Bass”, peti opet Pitbull, ali ovog puta bez J.Lo. – na “Give Me Everything” s njim sarađuju Ne-Yo, Afrojack i Nayer.

Saradnja s Marcom Anthonyjem na “Rain Over Me” Pitbullu je donela i šesto mesto liste najgledanijih spotova na YouTubeu u 2011. godini. Sedma je Jessie J feat. B.O.B. s “Price Tag”. Deveto i deseto mesto drži Katy Perry s “E.T.” kojeg je snimila u saradnji s Kanyeom Westom i “Last Friday Night”.

3 thoughts on “YouTube video godine: J-Lo i Pitbull

Leave a Reply