Događaji · Internet

Zvanično najavljen Internet Business Forum 2011

Danas je održana konferencija za medije na kojoj su predstavnici kompanije EUnet najavili prvi Internet Business Forum 2011 i partnerstvo sa kompanijom Computer Associates-CA, koji će biti održan 19. Aprila 2011. godine, u hotelu Hyatt Regency, sa početkom u 09.00h.

Na prvom Internet Business Forumu 2011, učesnici će imati priliku da čuju sve o Cloud tehnologiji i naprednim rešenjima za poslovanje od vodećih svetskih IT kompanija, kao što su Computer Associates, Zscaler, Gartner, Microsoft, Oracle, DNS Europe, Telenor, EUnet… Učesnici Foruma će prisutnima preneti svoje viđenje primene Cloud tehnologije u poslovanju i odgovoriti na sva njihova pitanja.

Prisutnim novinarima se ispred kompanije EUnet obratio Milan Miličić, direktor prodaje i marketinga, koji je najavio predavače i učesnike skupa. Direktor kompanije EUnet, Saša Marković izneo je činjenice zašto je tema Foruma Cloud tehnologija, a gosp. Stephen Hurford, direktor kompanije DNS Europe, iz Londona, govorio je o strateškom partnerstvu sa kompanijom Computer Associates (CA), globalnim liderom na polju Cloud tehnologije.

Direktor kompanije EUnet Saša Marković, tom prilikom je izjavio: „Internet Business Forum 2011 je posvećen savremenim cloud tehnologijama, koje polako ali sigurno, iz osnova menjaju način na koji koristimo Internet servise. Kompanije kao što su Google, Facebook ili Amazon danas opslužuju na stotine miliona korisnika pre svega zahvaljujući snazi sopstvene cloud infrastrukture na kojoj baziraju isporuku svojih proizvoda i servisa. EUnet takođe poseduje sopstvenu cloud infrastrukturu, ne samo zato što je u pitanju svetski trend koji EUnet želi da prati već, pre svega, zato što osluškuje potrebe svojih korisnika koji žele da na jednostavan način smanje troškove poslovanja, a da pritom uvećaju kvalitet servisa koji koriste ili nude drugima. Upravo zato, EUnet se opredelio za AppLogic cloud platformu iza koje stoji kompanija Computer Associates (CA), globalni lider na polju cloud tehnologije.“

Više informacija o skupu i detaljnu agendu možete pogledati na www.eunetcloud.com

Leave a Reply