Događaji · IT · Operateri · Telekomunikacije

10 godina od prvog poziva u mt:s mreži

Mobilna telefonija Srbije poziva sve svoje korisnike da u danas (subotu, 20. septembar), zajedno obeleže jubilej – 10 godina od prvog poziva u mt:s mreži. Subota će biti dan iznenađenja i zabave za sve prijatelje mt:s mreže, pošto su organizovani veliki celodnevni događaji na dve lokacije u Beogradu – na Trgu Republike i Adi Ciganliji.

Centralna proslava, veliki spektakl muzike i igre, počeće u 12 časova kada će na Trgu Republike biti otvorena mt:s igraonica za najmlađe. Pored igraonice, pažnju najmlađih sigurno će privući i profesionalni animatori. Okupljene prijatelje, pre svega tinejdžere, već u 17 časova očekuje takmičenje u brzom kucanju SMS poruka. Do samog finalog takmičenja, koje je zakazano u 18 časova, takmičare će voditi poznati glumci Miloš Vlalukin i Nataša Marković.

Takmičenje je koncipirano u dve etape i po sledećim pravilima:

I etapa takmičenja: Svi korisnici 064, 065 i 066 mreže Mobilne telefonije Srbije imaju mogućnost da slanjem SMS poruke određene sadržine na broj 6465 učestvuju u takmičenju. I etapa takmičenja obaviće se u 10 krugova. Korisnik, iz svakog kruga takmičenja koji napiše tačan tekst i najbrže pošalje poruku, dobija 1 (jedan) mobilni telefon Sony Ericsson W350i i stiče pravo na učešće u finalnom krugu takmičenja (II etapa).

II etapa takmičenja: Korisnici koji su stekli pravo učešća u drugoj etapi takmičenja, tekst određene sadržine poslaće putem SMS-a na broj 6564. Najbolji iz ove etape takmičenja biće proglašen za pobednika i dobija 1 (jedan) mobilni telefon Samsung G810.

Slanje poruka na brojeve 6465 i 6564, 20 septembra u periodu od 17.00 do 19.00 neće se naplaćivati korisnicima.

Za pobednika finalnog takmičenja obezbeđena je posebna nagrada. Muzičku pratnju, tokom ovih događaja, obezbediće DJ EWOX.

Sve ljubitelje dobre muzike uveče očekuje i veliki muzički događaj. U čast 10. godina poslovanja Mobilne telefonije Srbije, okupljene građane na Trgu Republike će od 20 časova zabavljati Ana Stanić i Van Gogh, dok će pre njih nastupiti etno grupa Vrelo.

Na sasvim drugom kraju grada, na Adi Ciganliji kod tornja, puštanjem balona u 17 časova i oslikavanjem „mosta prijateljstva“ zvanično će početi dešavanja koja prethode velikoj mt:s žurci. Kao posebna atrakcija na Adi najavljene su nadahnute tačke žonglera i hodača na štulama. Za jedinstveni clubbing doživljaj na otvorenom biće zaduženi DJ Pepe i DJ Dejan Milićević koji će od 21 časa, pa do kasno u noć, zabavljati sve posetioce.

Leave a Reply