IT

22. rođendan kompanije SAGA

Povodom svog 22. rođendana (koji je bio 21. novembra 2011. godine), Saga je 25. novembra organizovala tradicionalnu žurku za zaposlene u kompaniji. Tokom formalnog dela proslave uručeni su jubilarni pokloni zaposlenima. Blizu 100 kolega provelo je u kompaniji jubilarnih 5, 10, 15 ili 20 godina svog radnog veka i oni su dali veliki doprinos rastu i sticanju pozicije na kojoj se Saga danas nalazi – sistem integrator broj 1 u Srbiji.

New Frontier Group, čija je Saga članica, neguje inovacije i u stalnoj je potrazi za novim idejama koje će se razvijati, komercijalizovati i ponuditi tržištu. Sa tim ciljem je ustanovljen „NFG Innovation Award“, nagradni konkurs u kome mogu da učestvuju svi zaposleni u grupaciji. Saga je ove godine imala zapažen uspeh na takmičenju. Od šest projekata koje su prijavili zaposleni u sagi, dva projekta su osvojila nagrade i to prvo i treće mesto. Kao kompanija koja neguje duh inovacije, Saga prepoznaje napore svojih zaposlenih u ovom pravcu i stoga su svim ovogodišnjim učesnicima „NFG Innovation Award“ konkursa podeljene zahvalnice, a svi prisutni na proslavi su pozvani da učestvuju u sledećem krugu takmičenja.

Proslava je bila prilika i da na dostojan način zaposleni isprate Sagin logo koji je preko dve decenije pratio poslovne uspehe kompanije. S obzirom da od 1. januara 2012. godine Saga i zvanično prelazi na novi korporativni identitet, za sve zaposlene i odabrane poslovne partnere pripremljeno je poslednjih 500, ručno izrađenih otisaka Saginog logoa, a svi prisutni su imali priliku da se potpišu na velikom logou postavljenom ispred ulaza u restoran.

Na proslavi su goste zabavljala dva benda, „Penthouse band“ i „Produženi boravak“, a bio je organizovan i „duel bendova“. U toku duela, oba benda su bila istovremeno bila na bini sa ciljem da svojim izvođenjem muzičkih numera privuku više glasova gostiju. Ovo prijateljsko nadmetanje na kraju se pretvorilo u zajedničku svirku oba benda, tako da je duel završen nerešeno – oba benda su proglašena pobednicima. Uz veselu i opuštenu atmosferu, druženje je nastavljeno do kasnih sati.

Leave a Reply