Događaji · Internet · IT

3. Konferencija o Internet poslovanju i korporativnom prisustvu na Internetu –”biZbuZZ 2008″

Pod pokroviteljstvom Republičkog zavoda za informatiku i Internet, u hotelu “Radon” u Niškoj Banji će se od od 29. do 31.oktobra održati treća konferencija o internet poslovanju i korporativnom prisustvu na Internetu – “biZbuZZ 2008”.

Tema ovogodišnje konferencije je web sadržaj, značaj i upravljanje. U okviru programa konferencije biće izloženi najbolji modeli i strategije za predstavljanje firmi i njihovih ponuda na Internetu, kao i praksa najefikasnijeg obraćanja potencijalnim klijentima. Ciljna grupa konferencije su mala i srednja preduzeća za koja je veoma bitno osvajanje novih tržišta i predstavljanje na Internetu.

Značaj i priprema sadržaja na Internetu je noseća tema trećeg “biZbuZZ”-a. Posvećivanje celokupne konferencije ovoj temi ukazuje i na sazrevanje našeg poslovnog tržišta, uvidjanjem da je dobar sadržaj neophodan preduslov za potpuno iskorišćavanje biznis potencijala Interneta.

Na konferenciji se očekuje prisustvo stručnjaka iz oblasti poslovanja i marketinga na Internetu, menadžera brojnih javnih i privatnih preduzeća, kao i predstavnika medija.

Leave a Reply