IT · Software

Adacta primljenau Microsoft Dynamics klub

Adacta Group je nedavno dobila priznanje od Microsoft ®-a za izuzetnu posvećenost klijentima i za rezultate u prodaji.  Ispunivši stroge kriterijume za članstvo u Predsedničkom klubu Microsoft Dynamics ™-a Adacta je postala prvi član ovog prestižnog kluba u regionu. Ovo priznanje dodeljuje se top 5% top partnerima u prodaji Microsoft Dynamics-a na svijetu, čija se posvećenost klijentima ogleda u njihovoj poslovnosti, visokim nivou uspeha u prodaji i zadovoljstvu klijenata.

Microsoft čestita Adacti na postizanju statusa Predsedničkog kluba, rekao je Vahe Torossien, podpredsednik Microsofta za istočnu i srednju Evropu. Adacta zaista razume koliko su klijenti važni za Microsoft i ulaže dodatni napor da klijenti saradnju sa njima zadrže u lepoj uspomeni.

Činjenica da smo deo Microsoft Dynamics™ Predsedničkog kluba jača našu tržišnu poziciju pouzdanog partnera za uvođenje MS Dynamics rešenja i motiviše nas da nastavimo dalje ka ostvarenju cilja da postanemo ‘najbolje preduzeće za implementaciju’, ne samo u našem regionu već i globalno, kaže Andrej Fajfar, generalni direktor, Adacta d.o.o.

Preduzeće nudi usluge uvođenja, obuke i konsaltinga u regionu za mala, srednja i velika preduzeća, koristeći poslovne programe Microsoft Dynamics NAV i CRM. Adacta d.o.o. takođe razvija sopstvena IT-rešenja za banke, osiguravajuća društva i druge finansijske institucije.

Adacta Grupa uspešno posluje od 1989. godine. U filijalama u Ljubljani, Mariboru, Zagrebu i Beogradu ima više od 160 zaposlenih koji su, do sada, uspešno obavili projekte za više od 220 domaćih i stranih klijenata različitih delatnosti. Zbog odličnog poznavanja softverskih rešenja, svoje fleksibilnosti i iskustva, Adacta Group predstavlja pouzdanog partnera za mnoga preduzeća u regionu.

One thought on “Adacta primljenau Microsoft Dynamics klub

Leave a Reply