IT

“Akademija modernog menadžmenta” uz podršku Telekoma Srbija

U Privrednoj komori Srbije održana je manifestacija „Academy of Modern Management“ studentske organizacije ESTIEM LG Beograd. Ovaj petodnevni seminar pružio je studentima Beogradskog univerziteta uvid u najaktuelnije teme iz različitih oblasti menadžmenta i modernog poslovanja.

Predavači na seminaru bili su teoretičari iz raznih naučnih institucija, eminentni stručnjaci iz sveta biznisa i predstavnici vodećih kompanija na tržištu koji su sa studentima podelili praktična iskustva iz raznih sfera korporativnog menadžmenta.

Predstavnici Telekoma Srbija a.d. predstavili su se temom „PR i CSR u izgradnji korporativnog imidža“. U interesantnoj dvočasovnoj radionici, studenti su imali prilike da saznaju o korporativnim komunikacijama Telekoma Srbija a.d, kao i da se upoznaju sa pojmom korporativne društvene odgovornosti koji sve više postaje sveobuhvatan princip u delovanju svih društvenih aktera.

“Telekom Srbija poseban akcenat stavlja na mlade generacije i njihovo obrazovanje, s obzirom da su baš oni pokretači novih ideja i nosioci promena. Studentska asocijacija ESTIEM jedna je od organizacija sa kojom Telekom Srbija već ima partnerski odnos – ovo je treći projekat na kojem radimo zajedno i možemo reći da pozitivno iskustvo, koje nam je saradnja donela, predstavlja podstrek za nove projekte. Izuzetno nam je zadovoljstvo što ćemo biti pokrovitelji prve Akademije za menadžment i što ćemo biti u prilici da ponudimo svoj know-how mladima i ukažemo na relevantnost komunikacija u korporativnom svetu – jer su baš naši zaposleni i njihove menadžerske veštine razlog našeg poslovnog uspeha” – rekli su predstavnici Telekoma Srbija a.d. na otvaranju seminara.

Leave a Reply