IT

Akcija 3000 din za reciklažu starog računara

IT kompanija PC Centar u saradnji sa BIS IT reciklažnim centrom, od petka, 05. juna na dan zaštite životne sredine, pokreće akciju Staro za novo u kojoj svi donosioci starih kompjutera, monitora i laptopova ostvaruju popuste od 1.000 do 3.000 dinara pri kupovini novih.

Svaki elektronski uređaj koji završi na neadekvatnom mestu, kontejneru, ulici, je još jedna karika koja doprinosi lošem ekološkom stanju jer e-otpad u sebi sadrži neke od opasnih materija. Iz ovih razloga, sada i u Srbiji, po ugledu na svetske standarde, pruža se mogućnost da stari kompjuter/monitor/laptop dostavite u neku od 11 prodavnica PC Centra širom Srbije i samim tim ostvarite popuste pri kupovini novih.

PC centrar je na ovaj način postao prva kompanija koja kroz svoje maloprodajne objakte nudi mogućnost da se gradjani, na ekološki način – reciklažom, reše svojih zastarelih IT uredjaja.

“PC Centar, kao društveno odgovorna kompanija pokreće akciju “Staro za novo”, svesna koliko je bitno čuvati ekosistem koji zavisi od svih nas, a opet od koga i mi svi zavisimo. Cilj akcije je očuvanje životne sredine recikliranjem IT otpada. Stoga, pozivamo sve ljude dobre volje da svoje stare kompjutere i monitore donesu u bilo koju od prodavnica PC Centra kako bi se oprema odnela na “sigurno” i reciklirala. Naravno, i PC Centar se potrudio da vas nagradi te je svakom donosiocu stare opreme omogućio popust od 1000din pri kupovini novog monitora, kao i 3.000din pri kupovini novog kompjutera ili laptopa.” navela je Ivana Vlahović, marketing menadžer PC Centra.

Adrese i brojeve telefona prodavnica PC Centra, kao i sve detaljnije informacije u vezi sa akcijom možete dobiti preko telefona 011 37 30 999 ili na www.pccentar.com !

O detaljima reciklaže e-otpada pogledajte na www.it-recycling.biz

Leave a Reply