IT

Akcija edukacij@ na Kosovu i Metohiji – pokloni đacima kao motiv za nove školske uspehe

Povodom školske slave Sveti Sava, Telekom Srbija je posetio osnovnu školu ”Žarski odred” u mestu Vrbešica, kao i OŠ ”Šarski odred”, odeljenje Ježice, opština Štrbce, na Kosovu i Metohiji, gde je tom prilikom uveden besplatan internet priključak, a đacima obezbeđeni pokloni sa željom da doprinesu unapređenju uslova obrazovanja.

Telekom Srbija se na taj nacin pridružio akciji B92 ”Paketići za decu Kosova”, jer je, pored besplatnog internet priključka, đacima OŠ ”Šarski obred”, poklonio 100 paketića, dok su mališani OŠ ”Žarski odred” iz Vrbešice obradovani sa 30 knjiga za školsku biblioteku.

Podsećamo da je na teritoriji Kosova i Metohije u okviru akcije ”edukacij@!” uveden besplatan internet priključak u svih 55 škola u srpskim enklavama. Do danas, Telekom Srbija uveo je internet u gotovo sve osnovne i srednje škole u Srbiji, počevši od decembra 2008. godine kada je akcija [email protected] pokrenuta u saradnji sa Ministarstvom prosvete. “Telekom Srbija će i u budućnosti nastaviti da kontinuirano ulaže uobrazovanje i negovo osavremenjivanje.“, istakao je Ilija Ivanović, predstavnik Telekom Srbija.

Leave a Reply