IT

Akcija Recikliraj-profitiraj na Sajmu elektronike

U akciji “Recikliraj-profitiraj, staro za novo” na Sajmu potrošačke elektronike i kućnih aparata Tehnomarket i Tehnomanija, donosiocu najstarijeg električnog uredjaja biće dodeljeno 10.000 dinara.

Tokom trajanja manifestacije, koja se organizuje na Beogradskom sajmuu saradnji s kompanijom SET – reciklaža od 30. septembra do 2. oktobra, gradjani Beograda moći će da ostave podatke na štandovima SET-a i Tehnomanije, kako bi vozilo koje sakuplja stare, dotrajale električne uredjaje i aparate došlo na njihovu kućnu adresu.

Kako je saopšteno, Beogradjani će na taj način ostvariti i pravo na popust pri kupovini novih aparata.

Gradjani Srbije koji nisu iz Beograda, mogu svoje stare aparate doneti u neki od objekata Tehnomarketa.

Za svaki aparat, bilo kog proizvodjača i u bilo kom stanju, dobija se popust pri kupovini potpuno novog aparata po sopstvenom izboru, a jedini uslov je da stari aparati imaju sve delove.

“Ta akcija počela je 15.jula i do sada je sakupljeno više od 400 tona otpada”, izjavio je direktor kompanije SET – reciklaža Nebojša Vraneš.

Kompanija SET – reciklaža, u kojoj će se reciklirati ti aparati, prva je fabrika u Srbiji koja ima postrojenje za reciklažu elektronske i električne opreme.

Leave a Reply