IT · Telekomunikacije

Algotech IT infrastruktura za novi poslovni centar u Beogradu

Algotech je dizajnirao i instalirao kompletnu informaciono-komunikacionu infrastrukturu u novom poslovnom centru u Beogradu.

Azzaro Business Center je poslovni objekat A klase na Novom Beogradu koji se prostire na ukupno 6093m2. Iako je objekat nedavno završen, oko 80% prostora je već izdato, a među prvim kompanijama koje su se uselile su Erste Bank, Banca Intesa, KBC Bank, Kozmolina i Canon.

Algotech je isporučio rešenja za digitalnu telefoniju i računarsku mrežu, koja obezbeđuju neometanu komunikaciju, besprekoran Internet i potpunu kontrolu i bezbednost podataka. Algotech je kompletno telekomunikaciono rešenje implementirao za svega pet nedelja.

“Korisnici našeg poslovnog prostora su u mogućnosti da posloju u skladu sa najvišim svetskim standardima. Veoma smo zadovoljni profesionalnošću zaposlenih kompanije Algotech i ubeđeni smo da ćemo uspostaviti dugoročnu saradnju na održavanju telekomunikacionog sistema u poslovnom centru Azzaro”, rekao je Boris Petrović, Facility and Property Manager u Apex CE – Property Management.

Leave a Reply