IT

Algotech je Gold Business Partner kompanije Avaya u regionu

Kompanija Algotech je prvi regionalni Gold Business Partner kompanije Avaya u centralnoj i istočnoj Evropi.

Kompanija Algotech je, od kompanije Avaya, dobila priznanje “Gold Business Partner” za ovaj region, a na osnovu kriterijuma iz Enterprise Specialisation programa tokom 2007. godine. Kompanija Algotech je prvi poslovni partner kompanije Avaya koji je dobio ovu laskavu titulu u regionu.

„Najvažniji cilj kompanije Avaya je zadovoljavanje potreba klijenata. Gold Business Partner status koji je dobila kompanija Algotech u CEE regionu, potvrđuje kvalitet naše strategije u EMEA. Kompanija Avaya je svesna sve veće potrebe klijenata za kvalitetnom podrškom u svakoj zemlji, a iz finansijske perspektive ovakav način poslovanja veoma je efikasan, skraćuje rokove i umanjuje cenu poslovanja. Algotech, kao regionalni Gold Business Partner kompanije Avaya, će i ubuduće pružati našim klijentima u CEE regionu vrhunsku uslugu na najvišem nivou”, rekao je Martin Lieb, Generalni Direktor kompanije Avaya za centralnu Evropu i Austriju.

“Kompanija Algotech je jedina kompanija u regionu centralne i istočne Evrope koja nudi saradnju zasnovanu na sinergiji u čak sedam zemalja regiona. Mi smo svesni jedistvenosti našeg položaja i cenimo podršku koju nam pruža kompanija Avaya. Ova jedinstvena saradnja i veliko uzajamno razumevanje rezultat su i petnaestogodišnje uspešnje saradnje. Zajedno se trudimo da iz ove pozicije izvučemo najbolje efekte i za nas i naše klijente” rekao je Adorján Bortnyák, generalni direktor kompanije Algotech.

Prema rezultatima istraživanja obavljenih u 2007. godini kompanija Algotech zauzima 16% zajedničkog tržišta Poljske, Češke ,Slovačke, Mađarske, Srbije, Crne Gore i Rumunije. U 2007 godini kompanija Algotech je realizovala projekte za potrebe prestižnih klijenata kao što su Volksbank, Banca Intesa, Generali i Michael Page International. Kompanija Algotech je četiri godine zaredom (2003-2007) Best Avaya Business Partner kompanije Avaya u Češkoj i Slovačkoj a istu titulu je dobila i 2006. i 2007. godine u Adriatik regionu.

Leave a Reply