IT

Algotech je podržao humanitarni projekat Teleton

Algotech je, treću godinu zaredom, učestvovao u humanitarnom projektu pod nazivom Teleton, koji su organizovale Radio televizija Srbije, Narodna kancelarija predsednika Republike i Raiffeisen banka.

Velika dobrotvorna akcija Teleton realizovana je uz podršku Ministarstva zdravlja i Ministarstva za rad i socijalnu politiku, sa ciljem da se prikupe sredstva za opremanje 30 fiskulturnih sala u osnovnim školama širom Srbije. Sredstva za ovu akciju su prikupljena tokom TV emisije koja je emitovana 6. decembra na RTS-u, kada su na pozive građana odgovarale poznate osobe iz javnog života Srbije, među kojima i pevači Željko Joksimović i Momčilo Bajagić, glumci Nikola Kojo i Sergej Trifunović, selektor košarkaške reprezentacije Dušan Ivković i mnogo drugih sportista, pevača, glumaca, voditelja.

Pored kompanije Algotech, koja je implementirala kontakt centar i pružila sve potrebne konsultantske usluge, ovu akciju su podržali i Narodna lutrija Srbije, Telekom Srbije, MTS, Telenor i VIP Mobile.

“Algotech je, kao i uvek, spreman da podrži humanitarne akcije, a naročito kada su namenjene deci. Ono što smatramo najznačajnijim, je činjenica da je naš kontakt centar pomogao da deca u čak 30 škola dobiju kvalitetnije uslove“, rekao je Aleksandar Bakoč, direktor kompanije Algotech.

Leave a Reply