IT

Algotech konsultant u domenu optimizacije korisničkih servisa

Kompanija Algotech je osnovala odeljenje čija će osnovna delatnost biti pružanje konsultantskih usluga za optimizaciju korisničkog servisa.

Cilj projekata ovog tipa je povećanje efikasnosti korisničkog servisa. Kontakt centar mađarske kompanije za proizvodnju i distribuciju gasa – Égáz-Dégáz, je prvi sistem koji je optimizovala kompanija Algotech: po okončanju šestomesečnog projekta, efikasnost kontakt centra ove kompanije porasla je za 20 %.

“Očigledno je da svaki korisnički servis može biti efikasniji. Jedino pitanje je da li se isplati investirati vreme, energiju i novac u njegovu optimizaciju. Ljudi na čelu kompanije bi morali da povedu računa o povećanju efikasnosti u trenutku kad osnovni rezultati padnu ispod proseka,” rekao je Adorján Bortnyák, generalni direktor kompanije Algotech.

Kompanija Algotech u oblasti konsaltinga ove godine planira realizaciju pet novih projekata, a počev od 2009, očekuje se mnogo više posla u domenu konsultantskih usluga, u regionu centralne i istočne Evrope, uglavnom iz Srbije i Poljske.

Leave a Reply