IT

Algotech obnovio status “Avaya Platinum Business Partner”

“Algotech” iz Beograda, sa iskustvom u oblasti prenosa video i data podataka je obnovila “Avaya Platinum Business Partner” status, kao prvi i jedini partner u CEE regionu.

Tokom prethodnih 10 godina, “Algotech” je postao vodeći “Avaya” partner u CEE regionu. Ova resertifikacija je potvrda profesionalnih i visokokvalitetnih usluga, kao i rešenja isporučenih na “Avaya” platformama. “Algotech” je važan partner i preferirani dobavljač brojnim poznatim kompanijama širom sveta.

Kompanija je dostigla ovu poziciju prvenstveno zahvaljujući izuzetno pouzdanim proizvodima, kvalitetno implementiranim rešenjima i vrhunskoj usluzi koju obezbeđuju iskusni timovi, ali i značajnim investicijama u ekspertske konsultacije, strogom praćenju metodologije i kreiranju kompanijske kulture usmerene na potrebe i zadovoljstvo klijenata.

“Algotech” planira dalju ekspanziju kroz cloud computing, poslovne konsultacije i druge usluge koje stvaraju dodatnu vrednost, a vezane su za brigu o korisnicima. Saradnja sa kompanijom “Avaya” na Platinum Business Partner nivou osigurava garanciju kvaliteta, jer je u nedavno publikovanom “Gartner Magic Quadrant”, u oblasti kontakt centar infrasturkture za 2011, “Avaya” pozicionirana kao svetski lider.

Leave a Reply