IT

Algotech ponovo na listi 50 kompanija sa najbržim rastom u tehnološkom sektoru

Drugu godinu za redom Algotech dobija prestižno priznanje od kompanije Deloitte

Kompanija Algotech je, već drugu godinu, na listi 50 kompanija sa najvećim rastom u tehnološkom sektoru, na nivou centralne Evrope, po izboru konsultantsko-revizorske kompanije Deloitte. Deloitte Technology Fast 50 Program je godišnja nagrada za kompanije koje ostvaruju najbrži rast u sektoru tehnologije, a kriterijum je procenat rasta prihoda tokom petogodišnjeg perioda.

Ova nagrada je jedna od najobjektivnijih u domenu tehnologije i telekomunikacija u centralnoj Evropi. Ustanovljena je da bi se odalo priznanje za dostignuća koja kompanije ovog regiona ostvaruju u domenu razvoja novih tehnologija, i obuhvata različite oblasti, kao što su: internet, kompjuterske nauke, biotehnologija, medicinsku tehnologija i druge oblasti. Pored Algotecha na listi se nalaze jos dve srpske kompanije Execom i MadNet.

„Rang lista kompanije Deloitte je formirana je sa ciljem da javnosti i potencijalnim investitorima ukaže na kompanije koje su najviše napredovale u prethodnom periodu. Ne samo što pozicija na ovoj listi pomaže kompanijama da povećaju poznatost i ojačaju svoj kredibilitet na tržištu, ona je preporuka poslovnim partnerima. Ovo je jedno od retkih priznanja koja se odnose na oblast naprednih tehnologija u centralnoj Evropi i to joj daje dodatnu vrednost“, rekla je gospođa Nada Suđić, partner u Deloitte-u na ceremoniji održanoj 22. oktobra u prostorijama kompanije Deloitte.

“Ovo priznanje, posebno značajno u ovoj godini krize, je još jedan dokaz da je Algotech ekspert za razvoj i implementaciju telekomunikacionih rešenja. Ponosni smo što smo deo odabrane grupe koja dobro poznaje i predviđa potrebe tržišta, i u skladu sa tim pruža visok nivo usluga, tj obezbeđuje proizvod koji je veoma kompetitivan na tržištu,” rekao je Aleksandar Bakoč, direktor kompanije Algotech Srbija.

Leave a Reply