IT

Android se seli na veliki ekran – Lenovo N308

Prvi Lenovo kućni Android računar, Lenovo N308, predstavlja pristupačni AIO desktop za one koji vole multimedijalne aplikacije, zabavu i pretraživanje interneta. Model N308 idealan je saučesnik za pristup aplikacijama i multimediji kao novi član korisnikove porodice Android uređaja, uključujući smart telefone i tablete.

N308_lenovo

Po ceni koja počinje od 450 američkih dolara, i dostupnosti u crnoj ili beloj boji,sa ekranom osetljivim na dodir od 19,5 inča, rezolucije 1600X900 ovaj desktop uređaj korisnicima pruža sve što im je potrebno da uživaju u svojim omiljenim sadržajima. Pokreće ga Jelly Bean operativni sistem Android 4.2 i NVIDIA Tegra ® Quad Core processor. Lenovo N308 poseduje hard disk kapaciteta do 500 GB, 720p veb kameru i WiFi .

Širine svega 1.3 inča, ovaj tanki AIO je lako prenositi po kući ili kancelariji, kao super-veliki tablet sa kompletnom tastaturom i mišem i baterijom koja nudi do tri sata autonomije. Pored toga , korisnici mogu podesiti N308 da bude uspravljen ili položen, za lakši ugao gledanja ili adekvatnu navigaciju preko ekrana osetljivog na dodir a mogu ida igraju igrice na način koji im više odgvara.

Leave a Reply