IT

ASBIS je proširio Toshiba notebook poslovanje na Bosnu

ASBISC Enterprises PLC, ekspert u oblasti distribucije IT proizvoda u EMEA regionu, dobio je status ovlašćenog Toshiba distributera za Bosnu i Hercegovinu.

Megatrend d.o.o. Sarajevo, podružnica ASBISC Enterprises Plc u Bosni i Hercegovini, distribuiraće širok asortiman Toshiba rešenja za poslovne i kućne korisnike prenosivih računara za Consumer, SMB i Corporate segment tržišta. Uključujući i ovaj ugovor, ASBIS je ovlašćeni distributer Toshiba notebook računar au 15 zemalja EMEA regiona: Belorusija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Češka Republika, Estonija, Mađarska, Kazahstan, Letonija, Libija, Rusija, Saudijska Arabija, Srbija, Slovačka, Slovenija i Ukrajina.

“Tokom trogodišnje saradnje izuzetno uspešno smo poslovali sa Toshibom na tržištima EMEA, Jugo-istočne i Istočne Evrope, Baltičkih zemalja i Srednjeg Istoka,” rekao je Maxim Moshkovskyi, Product Line Manager for Toshiba notebooks at ASBISC Enterprises Plc. “Sada smo izuzetno zadovoljni što smo u mogućnosti da dalje razvijamo tržište za Toshiba notebook računare u Bosni, ali smo spremni i da dodamo nove zemlje na listu ovlašćenih distributera .

Leave a Reply